x

Marbo Product produžio saradnju sa Košarkaškim savezom Srbije

Marbo Product produžio saradnju sa Košarkaškim savezom Srbije

Kompanija Marbo Product, koja posluje u okviru multinacionalne kompanije PepsiCo, produžila je sponzorski ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije za još tri godine, odnosno za period do 2022. godine. Ispred bogatog portfolija kompanije Marbo Product podršku najboljim košarkaškim selekcijama Srbije u predstojećem periodu davaće brend Chipsy uz slogan „Košarka ima bolji ukus uz Chipsy“.

Sa zadovoljstvom smo svih ovih godina pratili rezultate koje postižu srpski košarkaši i košarkašice. Brend Chipsy je zvezda našeg portfolija i u prethodnih nekoliko godina se na tržištu izdvojio kroz kampanje koje promovišu i podržavaju sport te stoga produžetak partnerstva Marbo Product-a sa KSS-om predstavlja pun pogodak. To je i odraz naše dugogodišnje podrške razvoju sporta, i podsticaja mladih talenata i timova koji već godinama ostvaruju najbolje evropske i svetske rezultate. Uvereni smo da ćemo se i u predstojećem periodu zajedno radovati novim uspesima naših reprezentativnih selekcija“ istakao je Nenad Miščević, generalni direktor kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana i Baltičke zemlje.


„Veliku zahvalnost dugujemo kompaniji Marbo što se odlučila za nastavak saradnje i iskreno se nadamo da će i ovaj ugovor biti produžen kada bude istekao. Košarkaški savez želi da u svojoj porodici prijatelja ima i ovako veliku kompaniju kao što je Marbo, a verujem da su i oni zadovoljni sa saradnjom sa Košarkaškim savezom“ naveo je Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.


Datum: 22.02.2019. Autor: Olivera Petrović

PROČITAJTE JOŠ...