Katarina Maricki tri kruga od finala na startu turnira u Minhenu

U Minhenu je danas počeo „H end N kup“, najznačajniji miting vazdušnim oružjem na svetu, koji svake godine okuplja na stotine strelaca sa svih krajeva planete.


Turnir je otvoren takmičenjem vazdušnim pištoljem u juniorskoj konkurenciji.


Naša najuspešnija juniorka bila je Katarina Maricki, koja je, zauzela vrlo dobro 13. mesto, sa 566 krugova. Dugo je bila u borbi za plasman u finale, od koga su je na kraju delila samo tri kruga. Teodora Simić je zauzela 47. poziciju (551 krug), a Jelena Todorović se plasirala na 62. mesto (541).


Jedini predstavnik Srbije u takmičenju juniora pištoljem Stefan Todorović je završio na 46. poziciji (555).


Drugi takmičarski dan je znatno bogatiji, biće održana juniorska takmičenja i puškom i pištoljem u muškoj i ženskoj kategoriji, a  u sutrašnjem programu je i nadmetanje seniora puškom.


Srbiju na turniru u Minhenu predstavlja kompletna reprezentacija, strelci koji će u martu učestvovati na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Osijeku. Miting se završava u nedelju.


Datum: 23.01.2019. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...