Nemanja Vuković pojačao Kragujevčane

Lider jesenjeg dela prvenstva Super b Lige, grupa „istok-zapad“, ekipa Radničkog 1964 je u jeku priprema za prolećni deo prvenstva povukla još jedan potez u cilju ojačanja igračkog kadra i realizaciji zacrtanog cilja sa početka sezone. Ugovor sa klubom iz grada na Lepenici je sklopio Nemanja Vuković (23), srednji bek sa bogatim superligaškim iskustvom, koji će znatno pojačati konkurenciju na bekovskim pozicijama. Vuković je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Crne Gore.

- Dolaskom Nemanje Vukovića dobili smo na širem izboru mogućnosti na poziciji beka a samim tim i unapređenju igre. Nemanja će se svojim iskustvom igranja u super ligi veoma brzo uklopiti u naš sistem rada i treninga. Profil igrača Vukovića nam je bio neophodan za nastavak prvenstva i realizacijiu našeg cilja a to je ulazak u super ligu.  - jasan je Aleksandar Radosavljević, šef stručnog štaba.

Nemanja Vuković je rukometom počeo da se bavi sa 9 godina u rodnim  Pljevljima, a u karijeri je nastupao za Rudar iz Kostolca, Budvu, Radnički iz Kragujevca, Priboj, Novu Varoš i Mokru Goru. Student je pete, završne godine fakulteta bezbednosti.

-Drago mi je što sam došao u ovakvu ekipu i što sam deo baš ovakvog kolektiva. Grad, ljude i veliku većinu saigrača poznajem iz prethodnih sezona, tako da se nadam da ću se brzo integrisati u sistem i koncepciju rada. Atmosfera, organizacija i pristup prema radu je na visokom nivou. Pozitivno sam iznenađen funkcionisanjem kluba. Izlazim iz teške povrede posle skoro godinu dana i naišao sam na veliko razumevanje i podršku ljudi iz kluba, što mi puno znači i možda je to i bilo presudno za dolazak u Kragujevac. Mišljenja sam da sam izabrao pravu sredinu za nastavak karijere, pogotovo što nam se ambicije i pogled na budućnost podudaraju. Siguran sam da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve. - poručio je Nemanja Vuković.

Vuković je vernost klubu overio na 18 meseci.

Datum: 25.01.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...