x

Kompanija Mastercard obnavlja sponzorstvo Hanenkam trka u Kicbilu

Kompanija Mastercard obnavlja sponzorstvo Hanenkam trka u Kicbilu

Kompanija Mastercard objavila je da će nastaviti saradnju i uspešno partnerstvo sa Hanenkam trkama, jednom od najprestižnijih događaja u alpskom skijanju u okviru FIS svetskog kupa za alpske skijaše, sve do 2021. godine čime se nastavlja saradnja započeta 2016. godine. Hanekam trke u alpskom skijanju prepoznate su kao jedno od najznačajnijih takmičenja u kalendaru zimskih sportova i alpskog skijanja. Trke na stazama Štrajf i Ganselernhang svake godine privlače desetine hiljada gledalaca, a po istraživanjima koje je obavila agencija IRIS TV Media Evaluation, trke u Hanenkamu u 2018. godini pratilo je preko 215 miliona gledalaca širom sveta putem 76 različita kanala. Ove sezone trke će se održati u periodu od 21. do 27. januara 2019.


Hanenkam trke uspostavljene su 1931. Godine i organizuje ih Kicbil ski klub (K.S.C.). Spust na Štrajf stazi se smatra najspektakularnijom trkom u kalendaru FIS Svetskog kupa u alpskom skijanju sa skokovima od 80m, strmim padinama do 85% nagiba i brzinama od 140 km/h. Pored pobede na Olimpijskim igrama ili Svetskom prvenstvu, pobeda u Kicbilu se smatra vrhuncem u karijeri sportista. Preko 700 predstavnika medija iz više od 30 zemalja naći će se u Kicbilu. U proseku 45 TV i 30 radio stanica emitovaće trke. Četiri trke koje će se održati tokom vikenda, generisaće više od 180 sati televizijskog programa koje prati više od 300 miliona TV gleddalaca u Evropi.    


Mastercard neprocenjivo iskustvo na Hanenkam trci

Kompanija Mastercard i dalje je fokusirana na to da ljubiteljima ski-sportova pruža jedinstvena iskustva. Svi korisnici Mastercard ili Maestro kartica imaju pristup „brzoj stazi“ i ekskluzivnim pogodnostima u okviru Mastercard zone u centru skijališta. Na licu mesta će posetioci moći da nabave jedinstvene brendirane Hanenkam pripejd kartice iz limitirane serije, a osim toga, posetioci će biti u prilici da svojim Mastercard karticama plate ulaz u zonu takmičenja na svim punktovima, uključujući i odabrane štandove u zoni cilja i štandove sa hranom u centru Kicbila, kao i putem Interneta.


Mastercard sponzorstvo Hanenkam trka svim korisnicima Mastercard kartica koji vole skijanje pruža  priliku da dožive neprocenjiva iskustva. U okviru svog globalnog programa „Neprocenjivo“ Mastercard korisnicima nudi posebne Kicbil pakete kako bi doživeli iskustva koja će pamtiti čitav život. Među brojnim pogodnostima ovaj paket uključuje pristup Mastercard zoni legendarnog Super-G spusta i slaloma, ture helikopterom preko Alpa, direktan pristup skijaškoj stazi Štrajf, kao i priliku da upoznaju legende skijaškog sporta.


Mastercard je ponosni sponzor i partner vrhunskih internacionalnih sportskih događaja među kojima su UEFA liga šampiona, Svetski kup u ragbiju, Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu i Rolan Garosa u Francuskoj. 

Datum: 23.01.2019. Autor: Bojana Krstić

PROČITAJTE JOŠ...