Seniori na Rogli, juniori u Trebinju

Seniorska i juniorska reprezentacija Srbije u kajaku i kanuu posle pauze za novogodišnje i božićne praznike nastavile su zimske pripreme.

Naš seniorski tim drugi deo zimskih priprema odrađuje u slovenačkom skijaškom centru Rogla.

„Imamo odlične uslove za dobar rad na aerobiji kroz nordijsko skijanje, na visini oko 1600m. Staze su vrhunske, oprema takođe tako da smo veoma zadovoljni uslovima za trening. Osim svakodnevnih treninga na otvorenom, treninzi takođe podrazumevaju i rad na ergometru i, naravno, u teretani. Ono što nam olakšava zimski trening jeste i što su svi sadržaji sportskog centra “Rogla” odlični i u potpunosti zadovoljavaju naše potrebe. Snega od danas ima dovoljno, tako da smatram da će naredne dve ipo nedelje ovde biti veoma dobre za trening naših reprezentativaca„ - raportira sa Rogle trener reprezenacije, Uroš Pavlović.

Do 28. januara na Rogli će boraviti: Marko Tomićević, Milenko Zorić, Marko Dragosavlјević, Stefan Vekić, Vladimir Torubarov, Simo Boltić, Strahinja Stefanović, Nebojša Grujić, Anđelo Džombeta, Nikola Rasulić, Ervin Holpert, Dejan Pajić, Marija Dostanić, Milica Starović i Nikolina Moldovan.

Sa seniorima na pripremama u Sloveniji rad nadgledaju treneri Uroš Pavlović, Milan Đenadić i Miroslav Rodić.

Juniorska reprezentacija Srbije, istovremeno zimske pripreme odrađuje u Trebinju.

Na pripremama u gradu na reci Trebišnjici borave: Vuk Miletić, Branko Lagundžić, Anastasja Bajuk, Olivera Mihajlović, Miloš Stojkov, Želјana Petrović, Dimitrije Novaković, Vojin Rudović, Nikola Perak, Nikola Kovačević, Nikola Karanović, Mihajlo Ristić, Jovana Radovanović, Andrej Ninković i Žarko Jakovlјević, Eva Barta, Vrdolјak Stefan i Aleksandar Perović.

O pripremama naših najmlađih reprezentativaca do 20. januara u Trebinju će brinuti treneri Nenad Kosijer, Dimitrije Kočinac i Čaba Feher.

Datum: 12.01.2019.
Autor: Kajakaški savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Nenad Peruničić: Naša ambicije su...
+ Peruničić izabrao 16 igrača za sta...
+ Orlovi isprobali Mercedes Benc Arenu...
+ Devojke u Atini, juniori u Stolivu
+ Seminar bezbednost u padobranstvu

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...