Jovović i Kaličanin na Evropskom usavršavanju

Evropska badminton konfederacija je, u saradnji sa Svetskom badminton federacijom i Svetskom akademijom sporta, od 6. do 8. decembra 2018. u Kišinjevu organizovala Kurseve za administratore nacionalnih federacija i organizaciju sportskih događaja.


Na Kursevima, koje su vodili Džimi Andersen, Tanja Teo i Rasmus Bek, menadžeri u okviru kontinentalne konfederacije, aktivno je učestvovalo 20 sportskih radnika iz 16 evropskih Saveza.  Srbiju su predstavljali predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije, Radomir Jovović i generalni sekretar Badminton saveza Beograda Miodrag Kaličanin. Među brojnim oblastima koje su bile obuhvaćene Kursevima izdvajaju se planiranje i budžetiranje, operativno upravljanje, potencijal, uticaj i razvoj elektronskih platformi i mreža, poslovna komunikacija, komercijalne komponente i potencijali događaja u badmintonu i nacionalnih federacija u celini, razvojni programi Evropske badminton konfederacije i dr. Pored učešća na Kursevima, naši predstavnici su imali i značajnu ulogu u pripremi i realizaciji kvalifikacionog dela takmičanja za Evropsko prvenstvo za mešovite timove, na kojem su učestvovale selekcije Rusije, Škotske, Ukrajine i domaćina Moldavije.


“Odlična praksa održavanja BEC Kurseva se još jednom pokazala kao pun pogodak. Radna atmosfera u moldavskoj prestonici nam je omogućila da kroz interaktivne radionice i predavanja pokrijemo najvažnije aspekte kreiranja strateških i operativnih planova, unapređenja komunikacije, promocije sporta kao i aktuelne teme u svetu badmintona, a poseban omaž našem Savezu čini to što se u većini slučajeva pominjao kao odličan primer”, kazao je Miodrag Kaličanin.


Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću naših predstavnika na Kursevima u Moldaviji.


Datum: 10.12.2018.
Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Velika nagrada Beograda: Sebiću i Mi...
+ Rukometašice Srbije poražene od oli...
+ Podela plena na kraju jeseni
+ Radnički overio titulu jesenjeg prvaka
+ Trofej Beograda: Srbima šest odličj...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...