Sportom protiv nasilja 2

U nedelju 2. decembra u organizaciji OŠ „Dragiša Luković-Španac“ je održan, drugi put zaredom, turnir u mini-rukometu u sklopu akcije „Sportom protiv nasilja“ Agilno rukovodstvo škole, na čelu sa direktorom Nevenom Milovanović, u saradnji sa RK Radnički 1964, su se i ovog  puta pokazali kao odlični organizatori i poslali snažnu poruku o važnosti bavljenja sportom.

- Čast nam je da budemo domaćini rukometnog turnira, i saradnici u organizaciji zajedno sa RK Radnički 1964 Kragujevac. Ovaj renomirani klub već 2 godine vredno radi i trenira sa učenicima naše škole, i ovaj turnir je bio posvećen ovom mini-jubileju, sa trocifrenim brojem učesnika, na šta smo izuzetno ponosni. Zahvalila bih se i roditeljima dece koji su došli u velikom broju. Ovim putem šaljemo jasnu poruku svima kojim putem treba da idu i razvijaju se deca ovog uzrasta - osvrnula se u pozdravnom govoru director Nevena Milovanović, a potom uručila priznanja predstavnicima kluba, roditelja, kao i regionalnom koordinatoru RSS za mini rukomet Miroslavu Kolaku, koji je istakao da je prijatno iznenađen dodeljenim priznanjem i osvrnuo se na važnost bavljenja sportom, naročito rukometom i da je ova škola i u prošlosti bila stožer ovakvih i sličnih akcija.

-OŠ “Dragiša Luković-Španac” je bila prva u nizu naših partnerskih škola, izlazila nam u susret sa dodelom termina i pokazala veliko interesovanje da zajedno sa nama edukuje veliki broj dece u cilju uključivanja u rad naše omladinske škole. Zahvalni smo im na tome i uveren sam da će saradnja u budućnosti biti još bolja - poručio je director RK Radnički 1964 Stavro Rašković.

Zatvarajući oficijelni deo, trener omladinske škole Andreja Barjaktarević se zahvalio na dolasku mladim rukometašima iz ostalih osnovnih škola, uputio ih u dalje planove rada, a posebnu zahvalnost je izrazio roditeljima dece, bez kojijh sve akcije kluba ne bi bile organizovane na tako visokom nivou.

Nakon zvaničnog dela, usledili su dueli naših najmlađih rukometaša i rukometašica, koji su pokazali da će na njih klub ozbiljno računati u predstojećem periodu.

Datum: 04.12.2018.
Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Robert Čerčman novi adut Vukova na...
+ Tri zlata i dva srebra iz svih pet fi...
+ U Beogradu od utorka Evropsko prvenst...
+ Bundes liga: Važne pobede Stefanovi...
+ Tamara Radojević pred Dansku: Samo d...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...