x

Održano zvanično merenje boraca, sledi spektakl na Spensu

Održano zvanično merenje boraca, sledi spektakl na Spensu

U bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu održano je zvanično merenje boraca za vrhunski internacionalni borilački spektakl Serbian Battle Championship 19, koji će se održati 1. decembra 2018. u Velikoj dvorani SPENS-a sa početkom u 19 časova.


Predstavnici medija i posetioci videli su zvaničnu proveru kilaže svih boraca koji će nastupiti na istorijskom MMA spektaklu u „srpskoj Atini“, kao i da čuju razmišljanja glavnih aktera ove velike internacionalne manifestacije i njihova očekivanja kada je reč o narednom SBC-u i svi su složni u jednom – veruju u pobedu!

Novi Sad i svi ljubitelji MMA sa naših prostora, kao i gosti iz inostranstva, imaće priliku da vide borbu titana i borilačku noć za pamćenje po mnogo čemu. MMA spektakl na SPENS-u ugostiće svetske zvezde mešovitih borilačkih veština koje su spremne da publici predstave sve čari ovog sporta i pruže predstavu za nezaborav.


„Serbian Battle Championship – SBC“ 19. put organizuje najbolja srpska i regionalna internacionalna MMA organizacija, a mnogobrojni ljubitelji najbržeg rastućeg sporta u svetu će imati priliku da u našoj zemlji uživaju u mečevima najistaknutijih imena svetske, evropske, domaće i regionalne MMA scene, kako boraca iz Srbije, tako i iz Japana, Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Filipina, Malezije, Irana, Nemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Rezultati merenja i najava borbi u SBC heksagonu:

  • Ognjen “Master” Salatić (70,2 kg) vs Osama El Zein (70,1 kg)

  • Alija Tucak (93 kg) vs Andjelko Kitić (93,3 kg)

  • Ugur Ozkaplan (111,2 kg) vs Edis Bešić (120 kg)

  • Dušan Salkanović (65,8 kg) vs Werlleson Ribeiro (63,9 kg)

  • Hatef Moeil (116,8 kg) vs Marko Petkovic (117 kg)

Co-Main Event

  • Damir “Dado” Mihajlović (80,1 kg) vs Jhonny “Lenhador” Carlos (79,2 kg)

  • Alex Leko Da Silva (70,3 kg) va Slavoljub “Mitke” Mitić (70,7 kg)

  • Michel “Demolidor” Pereira (83,7 kg) vs Duško Todorović (83,3 kg)

  • Nemanja “Sledgehammer” Kovač (69,9 kg) vs Jackson “Tortora” Loureiro (69,1 kg)

  • Luis Rafael “Japa” (65,8 kg) vs Cleverson “Carrilha” Silva (69,2 kg)

Main Event

  • Satoshi Ishii (111 kg) vs Tony “Kryptonite” Lopez (108,1 kg)

„Sa ponosom ćemo ponoviti, Novi Sad i Srbija danas su centar MMA dešavanja u Evropi. Grad je prepun pravih MMA zvezda, a posebno smo ponosni jer će se naši borci u subotu naći prsa u prsa sa njima u borilištu i zaista se nadamo ravnopravnim borbama u kojima će prepuna Velika dvorana SPENS-a uživati 01. decembra! Imaćemo priliku da uživamo u 11 vrhunskih borbi, od kojih će 4 biti za pojas šampiona. Pripremili smo sportsku priredbu dostojnu najvećih svetskih organizacija, i tvrdimo, istorijski spektakl je pred nama“ – rekao je glavni organizator Serbian Battle Championship 19 Bojan Mihajlović.

Datum: 01.12.2018. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...