Održano zvanično merenje boraca, sledi spektakl na Spensu

U bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu održano je zvanično merenje boraca za vrhunski internacionalni borilački spektakl Serbian Battle Championship 19, koji će se održati 1. decembra 2018. u Velikoj dvorani SPENS-a sa početkom u 19 časova.


Predstavnici medija i posetioci videli su zvaničnu proveru kilaže svih boraca koji će nastupiti na istorijskom MMA spektaklu u „srpskoj Atini“, kao i da čuju razmišljanja glavnih aktera ove velike internacionalne manifestacije i njihova očekivanja kada je reč o narednom SBC-u i svi su složni u jednom – veruju u pobedu!

Novi Sad i svi ljubitelji MMA sa naših prostora, kao i gosti iz inostranstva, imaće priliku da vide borbu titana i borilačku noć za pamćenje po mnogo čemu. MMA spektakl na SPENS-u ugostiće svetske zvezde mešovitih borilačkih veština koje su spremne da publici predstave sve čari ovog sporta i pruže predstavu za nezaborav.


„Serbian Battle Championship – SBC“ 19. put organizuje najbolja srpska i regionalna internacionalna MMA organizacija, a mnogobrojni ljubitelji najbržeg rastućeg sporta u svetu će imati priliku da u našoj zemlji uživaju u mečevima najistaknutijih imena svetske, evropske, domaće i regionalne MMA scene, kako boraca iz Srbije, tako i iz Japana, Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Filipina, Malezije, Irana, Nemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Rezultati merenja i najava borbi u SBC heksagonu:

 • Ognjen “Master” Salatić (70,2 kg) vs Osama El Zein (70,1 kg)

 • Alija Tucak (93 kg) vs Andjelko Kitić (93,3 kg)

 • Ugur Ozkaplan (111,2 kg) vs Edis Bešić (120 kg)

 • Dušan Salkanović (65,8 kg) vs Werlleson Ribeiro (63,9 kg)

 • Hatef Moeil (116,8 kg) vs Marko Petkovic (117 kg)

Co-Main Event

 • Damir “Dado” Mihajlović (80,1 kg) vs Jhonny “Lenhador” Carlos (79,2 kg)

 • Alex Leko Da Silva (70,3 kg) va Slavoljub “Mitke” Mitić (70,7 kg)

 • Michel “Demolidor” Pereira (83,7 kg) vs Duško Todorović (83,3 kg)

 • Nemanja “Sledgehammer” Kovač (69,9 kg) vs Jackson “Tortora” Loureiro (69,1 kg)

 • Luis Rafael “Japa” (65,8 kg) vs Cleverson “Carrilha” Silva (69,2 kg)

Main Event

 • Satoshi Ishii (111 kg) vs Tony “Kryptonite” Lopez (108,1 kg)

„Sa ponosom ćemo ponoviti, Novi Sad i Srbija danas su centar MMA dešavanja u Evropi. Grad je prepun pravih MMA zvezda, a posebno smo ponosni jer će se naši borci u subotu naći prsa u prsa sa njima u borilištu i zaista se nadamo ravnopravnim borbama u kojima će prepuna Velika dvorana SPENS-a uživati 01. decembra! Imaćemo priliku da uživamo u 11 vrhunskih borbi, od kojih će 4 biti za pojas šampiona. Pripremili smo sportsku priredbu dostojnu najvećih svetskih organizacija, i tvrdimo, istorijski spektakl je pred nama“ – rekao je glavni organizator Serbian Battle Championship 19 Bojan Mihajlović.

Datum: 01.12.2018. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...