x

Radnički punim gasom na favorita

Radnički punim gasom na favorita

Par vezanih poraza nisu ostavilI traga na najmlađoj ekipi lige. Vredno su trenirale i spremale za sredu 28. novembar kada im u goste dolazi jedna od tri prvoplasirane ekipe, ŽRK „Vrbas“ iz istoimenog grada u okviru 9-og kola Super B lige za žene.

-Gostuje nam ekipa Vrbasa, jedna od glavnih pretendenata za osvajanje lige i ulaska u viši rang. Radi se o izuzetno iskusnoj i čvrstoj ekipi, predvođenoj Zoranom Milić koja je deo karijere provela u Kragujevcu. Vrbas je ekipa koja igra na mali broj golova što je posledica agresivne igre u odbrani a napadački su jedna od najpotentnijih ekipa, obzirom na kvalitet koji poseduju. Nakon nekoliko poraza i činjenice da još uvek nismo trijumfovale u Jezeru, motivisanije smo više nego ikada da se dokažemo pred svojom publikom. Pokušaćemo da nametnemo svoj stil i ritam igre i dati sve od sebe da bodovi ostanu u Kragujevcu - najavila je predstojeći meč kapiten Radničkog 1964 Tijana Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti  sudijski par Nikola Vasilijić iz Niša i Predrag Zdravković iz Leskovca.


Datum: 27.11.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...