Završen 7. Sajam sporta

Foto: SSS

Spuštena je zavesa na sedmi Sajam sporta. Ove godine slogan je bio "Put uspeha" kojim smo zajedno prošli za tri dana.


Još jednom je u organizaciji Sportskog saveza Srbije a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta najbolji srpski brend - sport bio u fokusu. Pod kupolom Beogradskog sajma viđen je rekordan broj aktivacija kao i dece koja su se oprobala u najrazličitijim sportovima.


Od olimpijskih, svetskih, evropskih šampiona čuli smo sa kakvim su se izazovima susretali u prethodnom periodu, kao i koji su im planovi na narednim takmičenjima. Što je najvažnije sve su to pomno slušali i ugrabili priliku da se druže i slikaju sa njima neki budući šampioni. Po osmesima onih najmlađih možemo zaključiti da im se ova manifestacija svidela i da je još jednom uspešno organizovana.


Još jednom je sala 1a bila dupke puna za seminare generalnih sekretara, druženje sa olimpijskim šampionnom i predsednikom Sportskog saveza Srbije Davorom Štefanekom i džudistom Aleksandrom Kukoljem. Panel diskusijana kojoj su nekadašnji odbojkaški selektor a sada predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić, selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić i trener tekvondo šampionke Milice Mandić Dragan Jović pričali o iskustvima sa najvećih takmičenja - privukla je ogromnu pažnju.


Promovisana je i knjiga "Medalje zauvek 4" - ispovesti najvećih srpskih sportista nosilaca nacionalnih priznanja, u kojoj je jedan od aktera i vaterpolo šampion a sada ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.


Granski sportski savezi imali su svoj prostor za prezentaciju, a oni teritorijalni da razmene iskustva i potrude se da sledeće godine budu još bolji.
Ono što je najvažnije jeste da mališani koji su posetili Sajam sporta svojim drugarima koji to nisu učinili ovaj put, prenesu svoje utiske i ruku pod ruku krenu na trening, počnu da se bave fizičkom aktivnošću, druže se i postanu zdravi i dobri ljudi.


Ovde se put uspeha ne završava, samo smo se osvrnuli na do sada učinjeno, zato nastavljamo dalje. Zahvaljujemo se svima koji su bili deo ove manifestacije! Do sledećeg sportskog događaja i do narednog Sajma sporta - sportski pozdrav!


Datum: 26.11.2018. Autor: Sportski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...