x

Teniski asovi Srbije posetili Sajam sporta i igrali tenis sa decom

Teniski asovi Srbije posetili Sajam sporta i igrali tenis sa decom

Teniski savez Srbije je kao i prethodnih godina bio deo 7. Međunarodnog sajma sporta, koji se od 23. do 25. novembra 2018. održavao u Hali 1 Beogradskog sajma.

Domaćini i predstavnici tenisa u Srbiji na štandu i mini tenis terenu TSS ove manifestacije bili su naši mladi asovi i mlade snage ovog sporta u Srbiji: selektor Dejvis kup tima Srbije Nenad Zimonjić, najbolji mladi teniser Srbije i 133. na ATP listi Miomir Kecmanović, Dejvis kup reprezentativci Srbije Filip Krajinović, Peđa Krstin, Ilija Bozoljac, najbolji teniser BiH Damir Džumhur, Fed kup reprezentativka Srbije Bojana Jovanovski, najbolja teniserka Evrope u konkruenciji do 14 godina Fatma Idrizović, teniser koji je u 2018. bio drugi junior sveta i osvojio profi prvenac Marko Miladinović, seniorski šampion Srbije Bodin Žarković, kao i dolazeće mlade snage Goran Životić, Oliver Sabo-Rac, Dimitrije Zubac, potpredsednik OKS Bogdan Obradović (osvajač Dejvis kupa 2010. kao selektor našeg nacionalnog tima).


Teniski asovi Srbije prisustvovali su Svečanom otvaranju Sajma sporta, dočekivali goste na štandu TSS, fotografisali se i delili autograme posetiocima Sajma sporta, ljubiteljima tenisa, a zatim igrali mini tenisa sa najmlađima.

Fizička aktivnost kod dece predstavlja važan osnov za pravilan razvoj najmlađih. U skladu  sa korporativnim sloganom “Budućnost na delu“ NIS već godinama podržava najveće sportske klubove i organizacije u cilju popularizacije sporta i zdravog načina života. I ove godine, kao generalni sponzor Teniskog saveza Srbije, NIS učestvuje na Sajmu sporta kroz „Otvorenu školu tenisa“ i nastavlja da podržava dečji sport i razvoj budućih šampiona, u skladu sa korporativnim sloganom „Budućnost na delu“.

Datum: 25.11.2018. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...