x

Revija mladosti i iskustva u stonom tenisu

Revija mladosti i iskustva u stonom tenisu

U sredu 24. oktobra, u Sportskom centru Voždovac na Banjici održano je Prvenstvo Beograda u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom, koje je proteklo u znaku radosti zbog uspeha naših reprezentativaca na nedavno održanom Svetskom prvenstvu a prikazana igra i posvećenost uverili su nas da u ovoj disciplini možemo i dalјe računati na dobre rezultate.

Oko 100 (sto) naših sugrađana, oba pola, svih uzrasta i vidova invaliditeta – dece i mladih pre svega – članovi klubova i udruženja, učenici škola, korisnici usluga u ustanovama socijalne, zdravstvene i dečije zaštite sa prostora celog grada, nadmetala se za zvanje najbolјih u ovoj godini a šampionske titule i zlatne medalјe osvojili su: Branislav Živanović (škola „Stefan Dečanski”), Tomislav Martić (udruženje „Živimo zajedno„), Ivana Vasilјević (dnevni boravak „Sunce„), Dragan Vujisić (Stonoteniski klub invalida Beograda „STIB„), Vulović Dejan, Mrkonjić Suzana (škola „Stefan Dečanski”).

Inače, uspešan organizator prvenstva bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, a da se ono održi podržao je i omogućio Grad Beograd preko Sekretarijata za sport i omladinu dok su svojim prisustvom značaju manifestacije doprineli predstavnici brojnih institucija i organizacija među kojima i Sektora za zaštitu osoba sa invaliditetom Ministarstva za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja, Fakulteta za sport Univerziteta „Singidunum„, kao i Sportskog saveza Beograda čiji je predsednik, g. Dragan Tomašević, i obratio učesnicima na otvaranju.


Datum: 26.10.2018. Autor: Aleksandar Vujčić

PROČITAJTE JOŠ...