Kristijan Stošić nastupa na 2. Beogradskom polumaratonu

Pored velikog broja domaćih rekreativaca i gostiju iz 40 zemalja sveta koji će trčati na 2. Beogradskom polumaratonu, koji se ove godine trči pod sloganom „Trka dobrote“, u jednoj od trka na 10km (Beogradskih 10) ili 21km (Beogradskih 21) prijavili su se i neki od najboljih trkača na srednjim i dugim prugama iz Srbije.

Osim, već najavljenih, naših proslavljenih olimpijaca, Olivere Jevtić (10km) i Darka Živanovića (21km) prijavljeni su i reprezentativci Srbije u različitim trkačkim disciplinama od 5000m do maratona i planiskog trčanja. Među njima je Nevena Jovanović, aktuelna prvakinja Srbije na 10000m, potom Nataša Ćulafić  - ove godine drugoplasirana na Prvenstvu Srbije u polumaratonu. Takođe u ženskoj konkurenciji pojaviće se i Biljana Cvijanović, prošlogodišnja pobednica na 10km na Prvom Beogradskom polumaratonu i višestruka šampionka i reprezentativka Srbije na 3000m stipl čez.

U muškoj konkurenciji na polumaratonu trčaće Kristijan Stošić pobednik ovogodišnjeg 31. Beogradskog maratona i dugodišnji reprezentativac Srbije na dugim prugama i u planinskom trčanju. Svoj nastup najavio je Miloš Dragović trećeplasirani u trci na 10km u Prvom Beogradskom polumaratonu.

Takođe je svoje učešće najavio i Milan Mitrović višestruki reprezentativac Srbije na 3000m stipl čez.

Učesnike na 2. Beogradskom polumaratonu očekuju gotovo idealni vremenski uslovi za trčanje, sa temperaturom uzmeđu 12 i 18 stepeni u periodu trajanja događaja, gotovo bez vetra i bez padavina.

Drugi Beogradski polumaraton održaće se u nedelju 30.09.2018. sa početkom u 10h.
 
Datum: 30.09.2018. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...