Stanojević u C finalu

Miloš Stanojević u petak, 14. septembra 2018, od 14,27 č boriće se za plasman od 13. do 17. mesta na Svetskom prvenstvu za seniore u Plovdivu. Naš skifista za lake veslače je s vremenom 7:34.59 zauzeo drugo mesto u drugoj grupi polufinala C/D iz koje su se u C finale plasirali i čamci Austrije (7:27.29) i Finske (7:53.09). Četvrotplasirani Bahami (8:28.29) veslače u D finalu. Iz prve grupe polufinala C/D u C finale su otišli čamci Hong Konga (7.23.27) i Japana (7:25.23), a u D finale Bugarska (7:41.90).

Pored Stanojevića u petak će na stazu izlaze još dva srpska čamca koji će se boriti za plasman u finale šampionata. Dvojac Miloš Vasić, Nenad Beđik će od 8,03 č veslati u prvoj grupi polufinala u kojoj će nastupiti i čamci Češke, Novog Zelanda, Rumunije, Španije i Belorusije. U drugoj grupi polufinala su Mađarska, Francuska, Hrvatska, Kanada, Velika Britanija i Južnoafrička Republika.

Skifista Marko Marjanović će od 8,59 č veslati u drugoj grupi polufinala u kojoj su i čamci Mađarske, Belorusije, Češke, Nemačke i Litvanije. U prvoj grupi su Švajcarska, Danska, Velika Britanija, Novi Zeland, Norveška i Poljska.


Satnica srpskih čamaca na Svetskom prvenstvu za seniore u Plovdivu u petak, 14. septembra

  • Polufinale – Dvojac Miloš Vasić, Nenad Beđik – Češka, Novi Zeland, SRBIJA, Rumunija, Španija, Belorusija – 8,03 č (prve tri ekipe idu u A finale, ostale u B finale)


  • Polufinale – Skif Marko Marjanović – Mađarska, Belorusija, Češka, Nemačka, Litavnija, SRBIJA – 8,59 č (prve tri ekipe idu u A finale, ostale u B finale)

  • Finale C – Skif za lake veslače Miloš Stanojević – Finska, Japan, Austrija, Hong Kong, SRBIJA – 14,27 č


Datum: 13.09.2018.
Autor: Veslački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Vasić i Beđik u polufinale novom po...
+ IV Internacionalni Dragon Boat festiv...
+ Za vikend XVIII Kup Grada - Trofej Be...
+ Održan žreb za Dejvis kup meč Srbi...
+ Vesić i Gurović podržali triatlon...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...