Stanojević bez polufinala

Miloš Stanojević nije uspeo da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva za seniore u Plovdivu. Naš reprezentativac je s vremenom 7:12.00 zauzeo četvrto mesto u prvog grupi repesaža iz koje su među 12 najboljih otišle prvoplasirana Mađarska (6:53.48) i drugoplasirana Australija (6:59.57). Trećeplasirani Hong Kong (7:05.06) i petoplasirani Bahami (7:55.32) će, poput Stanojevića, u četvrtak od 8,46 č veslati u polufinalu C/D za plasman od 13. do 20. mesta. Iz druge grupe repesaža u polufinale su se plasirali čamci Velike Britanije (6.54.64) i Meksika (6:58.46), a u polufinale C/D Austrija (6:59.09), Japan (7:06.20), Bugarska (7.21.41) i Finska (7:35.76).

U sredu, 12. septembra 2018, na stazu u Plovdivu izlaze dva srpska čamca koja će se boriti za plasman u polufinale šampionata. Bitku za prodor među 12 najboljih prvo će voditi dvojac Miloš Vasić, Nenad Beđik koji će od 15,22 č veslati u trećoj grupi četvrtfinala sa posadama Bugarske, Švajcarske, Nemačke, Francuske i Mađarske. U prvoj grupi četvrtfinala ove discipline su Belorusija, Australija, Rumunija, Velika Britanija, Italija i Brazil, u drugoj Holandija, SAD, Južnoafrička Republika, Hrvatska, Španija i Ukrajina, a u četvrtoj Danska, Novi Zeland, Kanada, Češka, Poljska i Republika Irska.

Samo 24 minuta kasnije svoj četvrtfinalni okršaj će imati i skifista Marko Marjanović. Naš reprezentativac će se od 15,46 č boriti za polufinale u drugoj grupi četvrtfinala sa čamcima Francuske, Izraela, Norveške, Češke i SAD. U prvoj grupi četvrtfinala nastupiće Švedska, Švajcarska, Litvanija, Novi Zeland, Belgija i Australija, u trećoj Turska, Velika Britanija, Monako, Belorusija, Mađarska i Italija, a u četvrtoj Južnoafrička Republika, Finska, Nemačka, Danska, Poljska i Azerbejdžan.

Satnica srpskih čamaca na Svetskom prvenstvu za seniore u Plovdivu u sredu, 12. septembra
  • Četvrtfinale – Dvojac Miloš Vasić, Nenad Beđik – Bugarska, Švajcarska, SRBIJA, Nemačka, Francuska, Mađarska – 15,22 č (prve tri ekipe idu u polufinale, ostale u polufinale C/D)

  • Četvrtfinale – Skif Marko Marjanović – Francuska, Izrael, Norveška, Češka, SRBIJA, SAD – 15,46 č (prve tri ekipe idu u polufinale, ostale u polufinale C/D)

Datum: 12.09.2018.
Autor: Veslački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Vesić i Nikodijević u društvu Šef...
+ Održano Outdoor Državno prvenstvo S...
+ Beogradski maraton među deset najbol...
+ NIS Dejvis Kup Reprezentacija Srbije...
+ Strelci se vratili iz Čangvona: Prvi...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...