x

Radnički ugostio šampionke

Radnički ugostio šampionke Foto: RK Radnički 1964

U okviru priprema za nastupajuću sezonu i predstojeću baraž utakmicu za plasman u Super B ligu, ekipa Radničkog 1964 je dočekala aktuelnog šampiona Srbije, ekipu Jagodine. Mlade kragujevačke rukometašice su imale priliku da osete i vide kako je igrati sa jednom od najboljih srpskih ekipa. Iako je rezultat bio u drugom planu, spomenućemo da je slavila Jagodina 28-19.

-Što se tiče današnje utakmice, nismo zadovoljni prikazanim. Igra u oba smera nije bila na nivou na kom treba da bude. Ekipa Radničkog je jako mlada, ali veoma perspektivna i pre svega borbena. Želim im puno uspeha u predstojećem baražu, pa da se kroz koju sezonu sastanemo i u Superligi – izjavila je Andrijana Tatar, a onda se osvrnula i na period boravka u Kragujevcu: Jako mi je drago što sam ponovo igrala u Jezeru, pošto me za ovaj grad, bivši klub i halu vezuju jake emocije.

Svoje viđenje utakmice je iznela letošnje pojačanje Ajlin Bjelak:

-Več tri vikenda zaredom igramo kontrolne utakmice, pripremajući se za baraž koji nas očekuje, kao i za nastupajuću sezonu. Ovog puta nam je u goste došla ekipa Jagodine sa kojom smo odigrali tešku i napornu utakmicu, obzirom da je njihov sastav popunjen iskusnim i fizički do maksimuma spremnim igračicama. U napadu smo pružile jako korektnu partiju, dok u odbrani možemo i moramo još agresivnije i čvršće. Smatram da će ovaj mladi tim, predvođen iskusnima Jasminom Kolak i Nevenom Aleksić, uz sjajnu, pozitivnu atmosferu koja vlada, tek pokazati koliko vredi i može.

Rukovodstvo i ekipa Radničkog želi puno sreće i uspeha današnjem protivniku na predstojećem kvalifikacionom turniru za ulazak u Ligu Šampiona.


Datum: 04.09.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...