x

Bojan Tomić povratnik u rodni grad

Bojan Tomić povratnik u rodni grad Foto: RK Radnički 1964

Radnički 1964 se od nastanka kluba uglavnom oslanja na igrače ponikle u kragujevačkoj školi rukometa i to će i ubuduće ostati glavna premisa. Jedan od ciljeva je i povratak momaka koji su prve rukometne korake započeli i znatan deo karijere odigrali u Kragujevcu. Nastavak tog trenda je povratak Bojana Tomića (25), ubojitog desnog krila i jednog od ljubimaca kragujevačke publike iz prethodnog perioda.

- Na obostrano zadovoljstvo, povratak Bojana Tomića je veliki uspeh za RK Radnički, znajući njegove igračke i ljudske kvalitete. On je igrač koji će samo poboljšati već prisutnu, izuzetnu atmosferu koja vlada u ekipi. Nakon sjajne sezone u Mokroj Gori, povratak Tomića  je jako bitan za tim, naš stil igre i njegovu želju da se predstavi na najbolji način u predstojećoj sezoni. Dobili smo još jednog lidera koji će svojim kvalitetom, brzinom i iskustvom znatno pobolšati kvalitet igre, što će kod mlađih igrča dodatno uticati na samopouzdanje i borbenost.Verujem da će publika uživati u dinamičnoj i lepoj igri. - jasan je Aleksandar Ilić, sportski direktor muške sekcije.

Tomić  je rukometom počeo da se bavi sa 7 godina a u karijeri je igrao za RK Radnički,mađarski Balmazujvarosi i Dabas, kao i RK Mokra Gora.

-Drago mi je da sam se vratio u Kragujevac, da sam ponovo tu da uradim sve da budemo tamo gde zaslužujemo. Prelep je osećaj igrati u svom gradu i pred svojim navijačima. Treniramo više od pola Superligaških ekipa, tako da imamo prava na najveće ambicije a to je ulazak u Super ligu i nadam se da ćemo u isto vreme sledeće godine pričati o play off-u. - poručio je Bojan Tomić.

Datum: 09.08.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...