x

Pionirska reprezentativka u Radničkom

Pionirska reprezentativka u Radničkom Foto: RK Radnički 1964

Nakon tri pojačanja početkom prelaznog roka, čelnici Radničkog 1964 su po opštem mišljenju povukli još jedan odličan potez u odabiru igračica za godine koje predstoje. Ugovorena je saradnja sa pionirskom reprezentativkom Srbije, golmanom Aminom Hasanović (15), od koje klub očekuje da u daljem razvoju i napretku bude jedan od bitnih oslonaca.

-Uveren sam da je dovođenjem Amine Hasanović napravljen pun pogodak, da je menadžment kluba napravio pravu stvar. Doveli smo pionirsku reprezentativku Srbije koja će nam doneti dosta mirnoće, samopouzdanja i sigurnosti u odbrani. Mislim da je najbitnija stvar da smo uspeli da uparimo nju i Jelenu Pojužinu, koje su budućnost ne samo Radničkog nego i Srpskog rukometa– jasan je Rodoljub Kurandić, šef struke.

Amina je rukometom počela da se bavi sa 10 godina u rodnom Priboju a poslednje tri godine je sa uspehom igrala u ŽRK „Prijepolje“.

-Nakon tri godine provedene u Priboju, prešla sam u rukometni klub Prijepolje. Tu se video moj rad i postala sam član pionirske reprezentacije Srbije, gde sam više puta bila proglašena igračem utakmice. Ubrzo je stigao poziv rukometnog kluba Radnički 1964 koji nisam mogla da odbijem. Odlučila sam da karijeru nastavim u Kragujevcu, gde ću trenirati još jače i bolje. Nadam se svom daljem napretku i verujem da ćemo kao klub pokazati gde nam je mesto. - poručila je Amina Hasanović.

Hasanovićeva je svoju vernost klubu oročila na četiri godine.


Datum: 06.08.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...