Besplatni treninzi i saveti o ishrani širom Srbije

Besplatni javni treninz i saveti o ishrani u okviru projekta “Aktivnija Srbija” nastavljaju se i ovog leta. Sportsko edukativni projekat Aktivnija Srbija dolazi na Zlatibor!

Sportsko edukativni projekat “Aktivnija Srbija” podstiče građane Srbije na fizičku aktivnost, razmenu iskustava i podizanje kvaliteta života. Organizuje besplatne treninge i savete o ishrani širom Srbije. Naši stručnjaci odgovaraju na pitanja u vezi sa ishranom i adekvatnim vežbama.

Trening na Kraljevom trgu na Zlatiboru održaće se u sredu 01. avgusta u 18.00 sati. Trening će voditi tim stručnjaka sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja predvođen mentorom tima Vukom Stevanovićem, a pridružiće mu se treneri Milana Delić, Stana Vukša, Lidija Ocokoljić  Marko Robal i nutricionista Marija Prčić, a program će voditi Tanja Banđur.

Učesnike sportsko edukativnog projekta Aktivnija Srbija očekuju pokloni: Centar izuzetnih vredosti u oblasti ishrane i metabolizma radiće besplatne ankete sa savetima koji pomažu sugrađanima. Hemofarm Magnetrans za sve učesnike pripremio majice i kesicu uzorka. Wellness by Oriflame pripremio je bar čokoladicu, Udruženje trudnica tbs je pripremio majicu, kačket i savete za naše buduće mame, Termomix savršeni kućni aparat priprema zdrave sokove za sve učesnike. Fit pass kroz nagardnu igru poklanja vaučere za mesec dana članarine.


Sledeći besplatni javni trening u okviru projekta “Aktivnija Srbija” održaće se u subotu, 22. septembra 2018. godine, na Trgu Republike u Beogradu u 18 časova.

Za više informacija o treninzima pratite zvaničnu FB stranu projekta https://www.facebook.com/aktivnijasrbija  i internet sajt http://www.aktivnijasrbija.rs


Datum: 24.07.2018.
Autor: Aktivnija Srbija

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Reprezentacija Srbije otputovala u Pl...
+ Beograd opravdao očekivanja i postav...
+ Očekivanja štrokera srpskih čamaca...
+ Pohvale Evropske badminton konfederacije
+ Spisak reprezentativaca za SP za juni...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...