x

Besplatni treninzi i saveti o ishrani širom Srbije

Besplatni treninzi i saveti o ishrani širom Srbije

Besplatni javni treninz i saveti o ishrani u okviru projekta “Aktivnija Srbija” nastavljaju se i ovog leta. Sportsko edukativni projekat Aktivnija Srbija dolazi na Zlatibor!

Sportsko edukativni projekat “Aktivnija Srbija” podstiče građane Srbije na fizičku aktivnost, razmenu iskustava i podizanje kvaliteta života. Organizuje besplatne treninge i savete o ishrani širom Srbije. Naši stručnjaci odgovaraju na pitanja u vezi sa ishranom i adekvatnim vežbama.

Trening na Kraljevom trgu na Zlatiboru održaće se u sredu 01. avgusta u 18.00 sati. Trening će voditi tim stručnjaka sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja predvođen mentorom tima Vukom Stevanovićem, a pridružiće mu se treneri Milana Delić, Stana Vukša, Lidija Ocokoljić  Marko Robal i nutricionista Marija Prčić, a program će voditi Tanja Banđur.

Učesnike sportsko edukativnog projekta Aktivnija Srbija očekuju pokloni: Centar izuzetnih vredosti u oblasti ishrane i metabolizma radiće besplatne ankete sa savetima koji pomažu sugrađanima. Hemofarm Magnetrans za sve učesnike pripremio majice i kesicu uzorka. Wellness by Oriflame pripremio je bar čokoladicu, Udruženje trudnica tbs je pripremio majicu, kačket i savete za naše buduće mame, Termomix savršeni kućni aparat priprema zdrave sokove za sve učesnike. Fit pass kroz nagardnu igru poklanja vaučere za mesec dana članarine.


Sledeći besplatni javni trening u okviru projekta “Aktivnija Srbija” održaće se u subotu, 22. septembra 2018. godine, na Trgu Republike u Beogradu u 18 časova.

Za više informacija o treninzima pratite zvaničnu FB stranu projekta https://www.facebook.com/aktivnijasrbija  i internet sajt http://www.aktivnijasrbija.rs


Datum: 24.07.2018. Autor: Aktivnija Srbija

PROČITAJTE JOŠ...