Petrović i Pojužina naredne 4 godine u Radničkom

Foto: RK Radnički 1964

Orijentacija čelnika Radničkog 1964 je da stvori jaku i konkurentnu ekipu, da se u zacrtanom četvorogodišnjem periodu nađe u Superligi i tako vrati sjaj kragujevačkog rukometa. Osnovu tima čine igračice iz sopstvenog pogona, koje uz par pojačanja na deficitarnim pozicijama treba da dosegnu do krajnjih ciljeva. Najnoviji u sledu poteza je overa četvorogodišnjih ugovora sa kapitenom Tijanom Petrović (16), all-round bekom i talentovanom golmankom Jelenom Pojužinom (17).

Veoma sam zadovoljna sezonom iza sebe u Radničkom 1964 i zbog toga mi je izuzetno drago što sam dobila priliku da rukometni put nastavim upravo ovde. Smatram da ću uz pomoć vrhunskih trenera nadograditi i usavršiti rukometno znanje. Radujem se novoj sezoni i mislim da je uz spremnost kluba da ulaže u našu mladu ekipu, uspeh neminovan – poručila je Jelena Pojužina, golman Radničkog.

-Prethodna sezona je prošla u izuzetnoj saradnji nas igračica, trenera i čelnika kluba, što je bio jedan od glavnih razloga da nastavim saradnju, potpišem ugovor i stavim se, kao i do sada, na raspolaganje prvenstveno timu da bismo u budućnosti postigli ono što se od nas i očekuje, a to je put ka Superligi  – zaključila je kapiten Tijana Petrović.

Tijana  je rukomet počela da igra sa 12 godina u ekipi Radničkog, dok se.Jelena rukometom bavi 8 godina. Karijeru je započela u rodnom Svilajncu, a već godinu dana uspešno brani boje Radničkog.
Datum: 02.07.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...