Adidas predstavio zvaničnu loptu za nokaut fazu 21. FIFA Svetskog prvenstva

Adidas predstavio zvaničnu loptu za nokaut fazu 21. FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu. Telstar Mechta” dolazi sa novim živopisnim crvenim dizajnom koji je inspirisan bojom države domaćina, kao i rastućom vrelinom završnice 21. FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu.


Mechta” se sa ruskog jezika prevodi kao "san" ili "ambicija".


Telstar Mechta izgrađena je sa istim dizajnerskim elementima kao Telstar 18, lopta koja se koristi u grupnoj fazi 21. FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu, ali je prilagođena da odražava dodatni intenzitet i mogućnosti koju donosi završnica turnira.


Fudbalska lopta Telstar Mechta ima potpuno novi trup koji je preuzeo sve najbolje od Brazuke, zvanične meč lopte 2014 FIFA Svetskog kupa, sa dodatkom novih tehnologija kako bi imala bolje performanse. Takođe, lopta Telstar Mechta prošla je kroz opsežna testiranja kako bi se osiguralo da odgovara potrebama najboljih igrača na svetu.


Fudbalsku loptu Telstar Mechta krasi potpuno novi dizajn panela koji je napravljen da obezbedi dobre performanse i trajnost kako na stadionu tako i na ulici. Održivost je bila ključni fokus Telstar 18 i Telstar Mechta, sa elementima koji pružaju podršku reciklaži.


Telstar 18 i Telstar Mechta imaju ugrađen NFC čip, po prvi put u istoriji FIFA Svetskih prvenstava, što ih čini najinovativnijim loptama do sada. NFC čip omogućava potrošačima da komuniciraju sa loptom pomoću pametnog telefona. Nakon interakcije, svaka lopta generiše jedinstveni identifikator, otključavajući ekskluzivni sadržaj i informacije za korisnika, pružajući personalizovano iskustvo.


"Telstar 18 je bio tehnički, veliki korak napred, kada su u pitanju zvanične lopte FIFA Svetskog prvenstva. Sa Telstar Mechtom smo preuzeli taj isti inovativni dizajn i dopunili to, stvarajući loptu koja savršeno odgovara pritiscima i mogućnostima završnice FIFA Svetskog kupa" - izjavio je Dean Lokes, iz Adidas-a.


“Adidas i FIFA imaju dugu i uspešnu istoriju kad su u pitanju zvanične lopte FIFA Svetskih prvenstava. Ove godine, za završnicu 21. FIFA Svetskog prvenstva, Adidas isporučuje još jednu lepo dizajniranu loptu, Telstar Mechta, stavljajući inovacije i performanse u središte igre” - izjavio je Jean-Francois Pathi, FIFA direktor marketinga.


Fudbalska lopta Telstar Mechta će biti dostupana za kupovinu iz globalnih maloprodajnih objekata adidasa, online prodavnice adidasa - vvv.adidas.com/football i iz FIFA e-shop-store.fifa.com.


Datum: 29.06.2018.
Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

POVEZANE VESTI...
+ Srbiji srebro na Svetskom prvenstvu
+ Srpski čamci sigurno do finala Medit...
+ Palić spreman za 56. internacionalnu...
+ Završen SK u Zulu: Mitrović 54. u t...
+ Počelo Evropsko prvenstvo za juniore...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...