Tri veslačka aduta za Taragonu

Foto: VSS

Srpski veslački tim koga čine Marko Marjanović, Igor Đerić, Aleksandar Beđik i trener Aleksandar Ivković u ponedeljak, 25. juna 2018. uveče putuje u Taragonu gde će od 28. do 30. juna učestvovati na 18. Mediteranskim igrama.

Veslačka regata na 1.000 m biće održana u Kasteldefelsu u Kataloniji na regatnoj stazi koja je napravljena za potrebe Olimijskih igara u Barselonu 1992. Marjanović će veslati u skifu gde će mu rivali biti Albanac Buši, Egipćanin Elbana, Španac Garsija, Grk Kalencis, Italijan Rambaldi i reprezentativac Monaka Antogneli. S druge strane Đerić i Beđik će nastupiti u dubl skulu gde će im u borbi za odličja protivnici biti čamci Alžira Džoumai, Katai, Egipta Zahran, Fejala, Španije Padila, Prada, Grčke Ntouskos, Stergiakos, Italije Batisti, Venier, Slovenije Aljančić, Krebs i Turske Rafael, Gorsoju.

– Očekuje nas jaka konkurencija, tim pre što su trke na 1.000 m. Momci su spremni, a pokušaćemo da se prikažemo u što boljem svetlu – bio je kratak pred put u Španiju trener Aleksandar Ivković.

Pored disciplina u kojima će veslati srpske posade u Španiji će za mediteranskog prvaka boriti i ženski skifovi, te muški i ženski skifovi za lake veslače i dublovi za lake veslače. Žreb kvalifikacionih grupa biće obavljen u sredu, a takmičenje počinje u četvrtak. Finala su na programu u subotu.


Datum: 25.06.2018. Autor: Veslački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...