Održano Prvenstvo Beograda u sportskom ribolovu za OSI

Proteklog vikenda održano je Prvenstvo Beograda u Sportskom ribolovu za osobe sa invaliditetom u disciplini „plovak“ na jezeru „Duboki potok“ u Barajevu.


Najuspešniji takmičar na takmičenju bio je Nenad Kostadinović iz  ekipe „Društva za sport i rekreaciju invalida Čukarica“. Najbolja ekipa kao i prošle godine bila je ekipa „ Sportsko društvo osoba sa invaliditetom Zemun„, dok je drugo mesto osvojila ekipa „Društva za sport i rekreaciju invalida  Čukarica“, treće mesto pripalo je ekipi „Sportski klub ratnih vojnih invalida Palež“ iz Obrenovca.

U sklopu takmičenja održan je i završni čas škole ribolova za osobe sa intelektualnim teškoćama gde je učestvovalo preko 40 mladih iz Centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Takmičenje je održano u organizaciji Sportskog Saveza osoba sa invaliditetom Beograda a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu.

Datum: 12.06.2018.
Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Sa Zlatibora po medalju u Taragon
+ Novi trofej SBB Vukova
+ Kuglaši TE Kostolac 15. put osvojili...
+ Miloš Stefanović novi kapiten RK Ra...
+ Sportske igre mladih oduševile mali...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...