Miloš Stefanović novi kapiten RK Radničkog 1964

Čini se da je postala praksa RK Radnički 1964 da kapiteni budu visokoobrazovani momci. Šalu na stranu, dosadašnji kapiten Jovan Bogićević, master inžinjer mašinstva, je predao kapitensku traku Milošu Stevanoviću, masteru industrijskog inžinjerstva.

-Zbog privatnih obaveza i odgovornosti koju nosi kapitenska traka, odlučio sam da istu predam igraču za koga smatram da je pravi čovek i sportista - Milošu Stevanoviću, momku za koga sam uveren da je odgovorna i svestrana ličnost i koji će tu dužnost obavljati na profesionalnom nivou. Želim mu puno uspeha i da na kraju sezone podigne pehar namenjen osvajaču Super B lige, kao i da se ne zaustavi na tome. Ujedno dugujem zahvalnost svim igračima, bila mi je čast predvoditi ekipu sa ovakvim igračkim i ljudskim kvalitetima - pun je hvale za svog naslednika Jovan Bogićević.

Miloš je rođen 1993-će godine u Kragujevcu.Rukometom je počeo da se bavi sa 12 godina, u karijeri je nastupao za RK „Radnički“,RK „Slogu“ iz Požege, a u rodni grad se vratio 2016-te godine kada je i osnovan RK „Radnički 1964“.

-Drago mi je što mi je klub ukazao poverenje dodelivši mi ulogu kapitena ekipe čiji sam član od osnivanja. Velika čast, ujedno i velika obaveza. Posebno sam motivisan ambicijama i ciljevima koje je klub zacrtao. Nadam se da ću opravdati očekivanja i uspešno nastaviti ono što je Jovan Bogićević započeo - nije krio oduševljenje kapiten Radničkog Miloš Stevanović.

Stevanović je ujedno i potpisao novi,dvogodišnji ugovor sa Radničkim.

Datum: 12.06.2018.
Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Novi trofej SBB Vukova
+ Kuglaši TE Kostolac 15. put osvojili...
+ Međunarodna karting trka u Jagodini
+ Šest srpskih nada na Svetskom junior...
+ Šest srpskih posada na Evropskim igr...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...