x

Levoruka bombarderka u Radničkom

Levoruka bombarderka u Radničkom

Ženska ekipa Radničkog 1964 je u debitantskoj sezoni ostvarila zacrtane ciljeve sa početka takmičenja. U predstojećoj takmičarskoj sezoni Kragujevačke rukometašice žele da odu korak dalje i u tom cilju je rukovodstvo kluba preduzelo korake na dovođenju pojačanja na pozicijama u timu koje su bile deficitarne.

Prvi potez je povučen dovođenjem mlade i talentovane Kruševljanke Anđele Vasić (19) koja igra na poziciji desnog beka.

-Uveren sam da je Anđela Vasić pravo pojačanje, tip igračice kakvu smo tražili. Levoruka, dobrih fizičkih karakteristika. Odlikuje je odlična igra u odbrani na pozicijama 2 i 3 i respektabilan učinak u napadu. Verujem da će se brzo uklopiti u naš sistem igre i treninga i time doprineti igri i rezultatima -  jasan je Rodoljub Kurandić, šef struke.

Anđela je rukometom počela da se bavi sa 11 godina u ekipi RK „Kruševac“,a poslednje tri godine je sa uspehom igrala u RK „Napredak 12“.

-Nakon tri uspešne sezone u bivšem klubu sam odlučila da karijeru nastavim u Radničkom 1964, klubu koji gaji visoke ambicije u budućnosti. Mislim da sam povukla pravi potez dolaskom u Kragujevac. Treniraću jačim intenzitetom sa dobrim i iskusnim trenerom i saigračicama koje su željne dokazivanja i gladne pobeda. Ekipa je mlada, ali izuzetno talentovana i kako budemo rasli kao tim, smatram da ću i ja dostići igrački vrhunac. Verujem da ćemo podići Radnički na najviše mesto na rukometnoj mapi Srbije - poručila je Anđela Vasić.

Vasićeva je svoju vernost klubu oročila na četiri godine.


Datum: 08.06.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...