Sportske igre mladih oduševile veliki broj mladih u Novom Pazaru

Foto: SIM Srbije
 
 

Posle serije poseta gradovima Srbije u maju, krenula je i junska turneja Sportskih igara mladih. Na red je došao grad Novi Pazar, u kome se ove igre održavaju od osnivanja, sada peti put za redom. Bilo je prelepo videti veliki broj dece, kako su ispunila tribine Sportsko rekreativnog centra Novi Pazar.

Kada je talentovani atletičar sa ovih prostora Elzan Bibić utrčao noseći baklju prijateljstva na teren, krenule su ovacije prisutnih. On je zajedno sa predsednicom SIM Srbije Ivanom Jovanović, direktorom Sportskog saveza Novog Pazara Emirom Mehmedovićem, pomoćnikom gradonačelnika Dejanom Kulundžićem i većnikom za sport Esmirom Muratovićem upalio plamen i Igre za ovaj grad su počele.

– Kako ne biti prezadovoljan kada vidite decu koja obožavaju da se druže sa Viktorom, vide paljenje baklje i onda maksimalno motivisani krenu da se takmiče u sportovima koje vole. Hvala našim partnerima iz Novog Pazara, gospodinu Emiru Mehmedoviću i njegovim saradnicima. Zajedno u ovom gradu pravimo spektakle  - deo je izlaganja Ivane Jovanović, predsednice Sportskih igara mladih Srbije.

Emir Mehmedović, je poznat kao sportski funkcioner koji stiže svuda u ovom gradu. Omiljen je kod svih sportista.

– Imam zadovoljstvo da kažem da su Sportske igre mladih u našem gradu postale omiljena manifestacija. Interesovanje dece za učešće na ovim igrama je sve veće iz godine u godinu. Sjajno je videti ovoliko dece na terenima i tribinama, većina se takmiči a ima i onih koji su došli da daju podršku drugovima i drugaricama. Novi Pazar je dokazan kao grad sporta i grad mladih, to smo odavno dokazali. Najbolji znaju da im predstoji novo sjajno takmičenje, državno finale, koje će se održati u julu u Beogradu – istakao je Emir Mehmedović, direktor Sportskog saveza Novog Pazara.

Sportske igre mladih nastavljaju svoj karavan radosti i prijateljstva. Sutra je na redu veliki fudbalski turnir na stadionu FK Sinđelić u Beogradu, 4. Jun je rezervisan za Igre u Prijepolju, dan kasnije na redu je Čačak… Učešće svih zainteresovanih osnovaca, je potpuno besplatno.

Datum: 01.06.2018. Autor: SIM Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...