x

Održano Prvenstvo Beograda u streljaštvu za OSI

Održano Prvenstvo Beograda u streljaštvu za OSI
U prethodna dva dana 29.-30.05.2018. održana su Prvenstva Beograda u streljaštvu malokalibarskim i vazdušnim oružjem na kojima su učestvovali najbolji strelci sa invaliditetom grada Beograda, među kojima i naši paraolimpijci i učesnici nedavno završenog Svetskog prvenstva.

Organizator prvenstva bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda uz finansijsku podršku Skupštine grada

U gađanju iz malokalibaske puške, sa odličnim rezultatom trijumfovao je Siniša Vidić ( član Streljačkog kluba osoba sa invaliditetom Pobednik iz Beograda ). Drugo mesto osvojio je „Dušan Ložaković član Paleža iz Obrenovca,  dok je bronzu upucao Zoran Banjac takođe član „Pobednika. “U gađanju iz malokalibaskog pištolja, sa vrhunskim rezultatom ( 545 krugova ) najbolji je bio paraolimpijac Rastko Jokić , dok je srebro osvojio Živko Papaz , bronzu je odneo Sredo Radovićm, svi članovi kluba „Pobednik“.

U gađanju iz vazdušne puške, sa veoma dobrim rezultatom, najuspešniji je bio Zoran Banjac, ispred dame Snežane Čegar  i trećeplasiranog Srede Radovića, svi članovi „ Pobednika „. U gađanju iz vazdušnog pištolja, prvo mesto, sa takođe vrhunskim rezultatom ( 568 krugova ) osvojio je Rastko Jokić, drugo Živko Papaz , a treće Sredo Radović.

Najbolji strelci sa ovog takmičenja predstavljaće Beograd na predstojećem Državnom prvenstvu koje se održava u Novom Sadu 21.-24.06.2018.

Datum: 01.06.2018. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...