x

Radnički želi pobedu na kraju sezone

Radnički želi pobedu na kraju sezone

Rukometašice  Radničkog 1964 će u okviru 18-og poslednjeg kola Prve lige Zapad dočekati starog rivala i sportskog prijatelja, ekipu Prijepolja u četvrtak 31. maja u hali Jezero. Podsećamo da su u jesenjem delu sezone ovi rivali podelili plen rezultatom 25-25.

- U narednom, ujedno i poslednjem kolu u ovoj sezoni, sastajemo se sa ekipom Prijepolja. Tokom protekle nedelje smo naporno radile na sprečavanju njihovih karakterističnih napada, ostaje nam da to primenimo na parketu hale Jezera u četvrtak. Pokazaćemo protivniku da smo napredovale od prethodnog  susreta i uz organizovan napad i agresivnu odbranu očekujem osvajanje novih bodova. Eventualnom pobedom bi se umešali u borbu za poziciju više na tabeli što bi bio lep način da se stavi kruna na jednu uspešnu sezonu. Pozivam naše navijače da nam kao i uvek pomognu i budu osmi igrač na terenu - poručila  je pivot Radničkog 1964 Tina Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 19:00 časova, a sudiće sudijski par Dimitrije Savić iz Kraljeva  i Marko Jovanović iz Rače.
Datum: 30.05.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...