x

Održan 18. Međunarodni Streetvolley turnir u Subotici

Održan 18. Međunarodni Streetvolley turnir u Subotici Foto: OK Volleyball 2000

18. Međunarodni festival odbojke pod nazivom Street volleyball turnir Subotica održan je u subotu i nedelju, 19. i 20. maja 2018. godine, u Subotici u organizaciji Odbojkaškog kluba Velleyball 2000, a pod pokroviteljstvom Grada Subotice i Sportskog saveza Subotice.


Turnir je i ove godine  održan uz podršku grada Subotice, uz sponzore Norma Group i Sport Edukalis Beograd. Zvanična medicinska pomoc turnira je bila Poliklinika Zdravomed Subotica. Nagrade za učesnike su bile lopte, medalje i diplome za prva tri mesta. Svoje učesće na turniru, kao i svake godine, uzelo je i Udruženje odbojkaških sudija Subotice uz podršku kolega iz Bačke Palanke, koji su pomogli da sve protekne bez problema što se samih utakmica tiče. Promoter turnira je bio Uroš Kecman, kapiten muškog odbojkaškog kluba Spartak. Gosti turnira bili su poznati trener Miroslav Aksentijević i proslavljeni srpski odbojkaš Đula Mešter.


Što se takmičarskog dela tiče, igralo se na 14 terena, devojčice u 7, dečaci u 2 kategorije. Učestvovalo je 160 ekipa u ženskom i 15 ekipa u muškom delu turnira. Ukupno, odbojku u centru Subotice igralo je preko 1000 dečaka i devojčica. Turnir je i ove godine bio međunarodnog karaktera, učestvovale su ekipe iz Austrije i Bosne i Hercegovine-RS


Izveštaj sa takmičenja - 18. Medjunarodni Streetvolley turnir


Datum: 21.05.2018. Autor: OK Volleyball 2000

PROČITAJTE JOŠ...