Sve što možeš, za Srbiju

Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije, u saradnji sa Apatinskom pivarom, predstavio je televizijski spot kojim poziva sve navijače da bodre državni tim u mečevima koje Orlovi igraju na 21. Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se održava u Rusiji.


21. Svetsko prvenstvo u fudbalu održaće se u periodu od 14. juna do 15. jula 2018. godine, u Rusiji, u organizaciji Fudbalskog saveza Rusije i Međunarodne federacije fudbalskih asocijacija (FIFA).


Svetsko prvenstvo u fudbalu, iliti "Svetski kup" (FIFA World Cup), predstavlja međunarodno fudbalsko takmičenje nacionalnih timova članica FIFA, koje se održava svake četiri godine i koje okuplja najbolje fudbalske reprezentacije iz celog sveta. Prvo Svetsko Prvenstvo u fudbalu održano je 1930. godine u Urugvaju.

Spot je režirao naš poznati glumac i reditelј Dragan Bjelorglić, a glavni akteri su reprezentativci Srbije, predvođeni kapitenom Aleksandrom Kolarovim. Posebnu atmosferu ovom TV ostvarenju dala je i specijalna verzija poznate pesme „Pukni zoro”, koju je za ovu priliku aranžirao Manjifiko.


– FS Srbije i Apatinska pivara želeli su da kreiramo spot koji će naše navijače ispuniti ponosom i motivisati da što snažnije navijaju za svoju zemlјu. Naši reprezentativci su bili pravi profesionalci tokom snimanja spota i verujem da će dati sve od sebe i uraditi sve što mogu za Srbiju na Mondijalu. Ova generacija zaslužuje veliku podršku – rekao je Dragan Bjelogrlić, reditelј spota.

– Napravlјeno je mini-remek delo, u službi svih navijača. FS Srbije i svim reprezentativcima bila je čast da učestvujemo u ovom projektu za koji verujemo da će izazvati pozitivne reakcije i da će doprineti pozitivnoj atmosferi tokom priprema za Mundijal u Rusiji. - Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS.

Apatinska pivara povodom predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu nedavno je pustila u prodaju i specijalno kreirane limenke sa imenima naših igrača, a organizovana je i nagradna igra u kojoj Jelen pivo dodelјuje čak 30 nagradnih putovanja na utakmicu između Srbije i Brazila.


– Biti podrška našoj reprezentaciji na predstojećem Mundijalu u Rusiji velika je čast i ponos za Jelen pivo. Ako kažemo da je fudbal nešto više od igre, onda je ovo što je uradio Dragan Bjelogrlić nešto više i od filma i TV spota – rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare. (Izvor: FSS)

Raspored utakmica i rezultati - Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018


Datum: 17.05.2018. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...