x

Sve što možeš, za Srbiju

Sve što možeš, za Srbiju Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije, u saradnji sa Apatinskom pivarom, predstavio je televizijski spot kojim poziva sve navijače da bodre državni tim u mečevima koje Orlovi igraju na 21. Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se održava u Rusiji.


21. Svetsko prvenstvo u fudbalu održaće se u periodu od 14. juna do 15. jula 2018. godine, u Rusiji, u organizaciji Fudbalskog saveza Rusije i Međunarodne federacije fudbalskih asocijacija (FIFA).


Svetsko prvenstvo u fudbalu, iliti "Svetski kup" (FIFA World Cup), predstavlja međunarodno fudbalsko takmičenje nacionalnih timova članica FIFA, koje se održava svake četiri godine i koje okuplja najbolje fudbalske reprezentacije iz celog sveta. Prvo Svetsko Prvenstvo u fudbalu održano je 1930. godine u Urugvaju.

Spot je režirao naš poznati glumac i reditelј Dragan Bjelorglić, a glavni akteri su reprezentativci Srbije, predvođeni kapitenom Aleksandrom Kolarovim. Posebnu atmosferu ovom TV ostvarenju dala je i specijalna verzija poznate pesme „Pukni zoro”, koju je za ovu priliku aranžirao Manjifiko.


– FS Srbije i Apatinska pivara želeli su da kreiramo spot koji će naše navijače ispuniti ponosom i motivisati da što snažnije navijaju za svoju zemlјu. Naši reprezentativci su bili pravi profesionalci tokom snimanja spota i verujem da će dati sve od sebe i uraditi sve što mogu za Srbiju na Mondijalu. Ova generacija zaslužuje veliku podršku – rekao je Dragan Bjelogrlić, reditelј spota.

– Napravlјeno je mini-remek delo, u službi svih navijača. FS Srbije i svim reprezentativcima bila je čast da učestvujemo u ovom projektu za koji verujemo da će izazvati pozitivne reakcije i da će doprineti pozitivnoj atmosferi tokom priprema za Mundijal u Rusiji. - Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS.

Apatinska pivara povodom predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu nedavno je pustila u prodaju i specijalno kreirane limenke sa imenima naših igrača, a organizovana je i nagradna igra u kojoj Jelen pivo dodelјuje čak 30 nagradnih putovanja na utakmicu između Srbije i Brazila.


– Biti podrška našoj reprezentaciji na predstojećem Mundijalu u Rusiji velika je čast i ponos za Jelen pivo. Ako kažemo da je fudbal nešto više od igre, onda je ovo što je uradio Dragan Bjelogrlić nešto više i od filma i TV spota – rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare. (Izvor: FSS)

Raspored utakmica i rezultati - Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018


Datum: 17.05.2018. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...