x

Četvrti Beogradski Festival Art Joge

Četvrti Beogradski Festival Art Joge

Dana 22.05.2018.god. u centralnom holu TC Delta city – Novi Beograd, u organizaciji Joga saveza Srbije i Beogradskog joga saveza, a pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije održaće se četvrti Beogradski festival art joge Similiris u Srbiji. Program će trajati od 12-20h, a organizator  je obezbedio besplatan ulaz za sve posetioce Delta city-ja.

Na Festivalu art joge šira javnost će imati priliku da se bliže upozna sa Art jogom “Similiris”- stilom joge koji je sve popularniji u svetu. U programu će učestvovati predstavnici joga centara koja neguju ovaj stil joge u našoj zemlji. U programu će biti predstavljeni i specijalizovani programi: Joga za zdravo starenje, Korporativna joga, Joga za muškarce i Joga za decu.

Potreba za organizovanjem Festivala art joge je sve veća. Popularnost ovog stila joge leži u činjenici da Art joga Similiris zadovoljava suštinske potrebe savremenog čoveka - mogućnost da se kroz dinamičku fizičku aktivnost postigne oslobađanje od fizičkih tenzija i mentalne napetosti. Ključne dobrobiti Art joge Similiris su zdravlje i smirenost. Suprotno uobičajenom predubeđenju da fizička aktivnost dovodi do umora, vežbanjem “Art joge Similiris” telo se regeneriše i oslobađa tenzija koja se manifestuje u povećanju kvaliteta intelektualne, emocionalne i kreativne dimenzije života.

Organizator četvrtog Beogradskog festivala Art joge Similiris je Joga savez Srbije koji je ove godine proslavio 24. godinu svog postojanja u saradnji sa Beogradskim joga savezom.
Datum: 17.05.2018. Autor: Joga savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...