BetWorld247

4. Šetnja odgovornih vlasnika pasa na 31. Beogradskom maratonu

Pozivamo vas da se priključite četvrtoj  Šetnji odgovornih vlasnika pasa koju i ove godine organizujemo u okviru Trke zadovoljstva, na 31. Beogradskom maratonu!


Šetnja će se održati u subotu, 21. aprila, s početkom u 10.15 časova, a vlasnici pasa će se okupiti na startnoj poziciji Šetnje na parkingu ispred Narodne Skupštine (ugao Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve).


Uslovi za učešće u Šetnji jesu da psi budu čipovani i vakcinisani protiv besnila, a takođe da budu socijalizovani i da se vode na povocu. Vlasnici treba da ponesu higijenske kesice i vodu za pse.


Očekuje nas toplo vreme - molimo vas da vreme pre početka Šetnje provedete sa psima u hladovini, kao i da se tokom šetnje prilagodite tempu pasa i napravite pauzu ako to bude potrebno.


Šetnja odgovornih vlasnika pasa ima za cilj promovisanje odgovornog i humanog odnosa prema životinjama. Prvi put je organizovana 2015. godine kada je Beogradski maraton sa organizacijama civilnog društva pokrenuo inicijativu da Maraton postane pet friendly manifestacija.  


Ove godine okupljamo se četvrti put da pošaljemo poruku o dužnosti čoveka da na odgovoran način brine o svom najboljem prijatelju – psu.


Mnogi psi završili su na ulici zbog neodgovornosti njihovih vlasnika. Mali broj je imao sreću da bude udomljen, a većina napuštenih pasa doživela je tragičnu sudbinu. Zbog toga vas pozivamo da nam se pridružite u Šetnji odgovornih vlasnika pasa i da zajedno pošaljemo poruku: Nema izgovora za napuštanje psa!


Datum: 20.04.2018. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...