Omladinska boks reprezentacija otputovala na EP

Od 17. do 26. aprila 2018. u italijanskom mestu Roseto biće održano Evropsko boks prvenstvo u konkurecniji omladinaca. Nakon prozivke koju su izvršili selektor Milan Piperski i trener Mane Marčeta omladinska reprezentacija Srbije uputila se u Roseto gde će se mlade snage našeg boksa boriti za medalje i što bolji plasman naše zemlje. 


Na spisku selektora Piperskog i trenera Marčete nalaze se: 


Muškarci: 49kg Aleks Karamani, 60kg Bojan Timotijević, 64kg Nenad Jovanović, 69kg Stefan Ristanović, 75kg Filip Džinić, 81kg Slobodan Jovanović. Žene: 48kg Zorana Nikolić, 64kg Aleksandra Rapaić. 


Srpski boks omladinci pod budnim okom selektora i trenera obavili su višenedeljne trenaže procese, a poslednji ciklus priprema odrađen je u Olimpijskom centru Mađarske u Tatarbanji. 

“Izuzetno je važno da je konačno, nakon trogodišnje pauze koja je uzela svoj danak, počeo sa radom program za omladinske selekcije. Veoma je važno da nastavimo ovim tempom, jer će ova reprezentacija izneti naredne godine za srpski boks. Evropsko prvenstvo je prvi test za naše mlade snage, ali i prilika da Srbija vidi gde se nalazi na mapi evropskog omladinskog boksa. Pripreme su protekle u velikom radu, disciplini i posvećenosti, u Italiji ćemo časno i hrabrbo braniti boje naše zastave” – istakao je selektor Piperski.


Datum: 17.04.2018. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...