Beogradska filharmonija na Beogradskom maratonu

Autor fotografije: Marko Đoković

Povodom 31. Beogradskog maratona predstavnici Beogradske filharmonije i Beogradskog maratona postigli su dogovor o saradnji, odnosno o nastupu Beogradske filharmonije na jednog muzičkoj stanici na stazi 31. Beogradskog maratona.

Povodom angažovanja Beogradske filharmonije na ovom najvećem i najznačajnijem tradicionalnom međunarodnom sportskom događaju u Srbiji gospodin Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije je izjavio:

“Postoji više simbolike u udruživanju Beogradskog maratona i Beogradske filharmonije od činjenice da su to dva brenda koja već decenijama dostojanstveno i na najbolјi način predstavlјaju našu prestonicu širom sveta. I naši životi su poput maratona koji trčimo svakog dana dok se smenjuju meseci i različita godišnja doba. Samo živeći sa fokusom klasičnih muzičara i izdržlјivošću maratonaca možemo stići do cilјa i biti zadovolјni. Tako su početak saradnje naših institucija kao i Vivaldijeva “Godišnja doba” - kojima ćemo bodriti takmičare i zajedno sa publikom poslati pravu sliku Beograda u svet - logičan izbor koji se nametnuo sam po sebi.”

Nastup Beogradske filharmonije na 31. Beogradskom maratonu će biti neverovatan poduhvat i specifičnost o kojoj će se pričati i koja će se dugo pamtiti među učesnicima koje očekujemo iz preko 70 zemalja sveta. Ovo je najava apsolutno svetskog spektakla“ – izjavio je Dejan Nikolić direktor Beogradskog maratona.

„Beogradski maraton priprema prezentacioni video materijal sa 31. Beogradskog maratona i ubeđeni smo da će kadrovi Beogradske filharmonije pod nebom Beograda i pod svodovima pilona mosta na Adi, uz prelepe vizure Beograda, biti magnet za dolazak budućih učesnika Beogradskog maratona, ali i za sve one koji budu prepoznali lepote Beograda i svu živost i razdraganost života u njemu“ – naveo je Nikolić.

„Neizmernu zahvalnost dugujemo gospodinu Tasovcu i članovima Beogradske filharmonije na ovoj odluci da zajednički kreiramo vrhunski urbani spektakl“ zaključio je svoju izjavu Dejan Nikolić.


Datum: 17.04.2018. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...