Biljiću zlato na Evropskom kupu

Srpski reprezentativci na divljim vodama, disciplina spust, uspešno su završili takmičenje na Evropskom kupu u Makedoniji.

Sreten Biljić je osvojio zlatnu medalju u kajaku jednosedu (K-1), pobedničko vreme 42,11 sekundi. U istoj disciplini Marko Marjanović je bio šesti, Ognjen Dimitrijević sedmi u konkurenciji 25 takmičara.

U kanuu dvokleku (C-2) Pavle Zdravković i Ognjen Dimitrijević osvojili su srebro u vremenu 46,07, sa jednom i po sekundom zaostaka za pobedničkom posadom Obadić, Tolić iz Hrvatske (44,57).

Dame su se proslavile u jednokleku. Milica Kostov je bila druga (54,41 sekunda), Olja Lazarević treća (55,93). Pobedila je Hrvatsica Grizin (52,49).

- Zadovoljni smo plasmanima i rezultatima. Ujedno, ovi takmičari su ispunili normu za seniorsku reprezentaciju.- ocenio je Slaviša Stajović, selektor reprezentacije u spustu.

Danas se na istoj stazi u održava tradiocionalni, 50. IKAS slalom.  

Datum: 08.04.2018. Autor: Kajakaški savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...