x

Održan 3. javni trening u sklopu priprema za 31. Beogradski maraton

Održan 3. javni trening u sklopu priprema za 31. Beogradski maraton

U subotu 31. marta na Adi Ciganliji održan je treći i poslednji javni trening pred 31. Beogradski maraton. Trening je organizovao Trkačko rekreativni klub “Beogradski maraton”, a aktivno su mu se pridružili, sem zainteresovanih pojedinaca, Maturanti maratonci, AK Veteran, Visoka sportska i zdravstvena škola, Fakultet za fizičku kulturu i menadžment u sportu - Univerzitet Singidunum, kao i pripadnici MUP.

 

Treningom su rukovodili prof. dr Branko Bošković, koordinator rada TRK “Beogradski maraton”, zajedno sa kolegama iz Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda i prof. dr Goran Rađen, medicinski direktor Beogradskog maratona iz MediGroup. Učesnici ovog javnog okupljanja su mogli da dobiju korisne savete o kontroli zdravstvenog stanja, opremi, ishrani i načinu trčanja u prolećnim uslovima, a potom su sa trenerima praktično obavili zajedničke treninge u odnosu na postojeći nivo fizičke pripremljenosti i trku za koju se pripremaju - Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton (21,1 km) ili maraton (42,2 km) u okviru 31. Beogradskog maratona.

 

Trkače i trkačice na treningu su podržali: Aqua Viva, ERDINGER Alkoholfrei, Siberian Health, Garmin, "Trči za zdrava pluća" tim.

 

31. Beogradski maraton će se održati 21.04.2018.

Datum: 01.04.2018. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...