3. Javni trening u sklopu priprema za 31. Beogradski maraton

U subotu 31. marta, u vremenu od 10. 00 do 12.00 časova, na Adi Ciganliji, Beogradski maraton u saradnji sa svojim Trkačko rekreativnim klubom i partnerima organizuje 3. i poslednji javni trening za 31. Beogradski maraton.

 

Treningom će rukovoditi prof. dr Branko Bošković, koordinator rada TRK Beogradski maraton, zajedno sa kolegama iz Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda i prof. dr Goran Rađen iz MediGroup i medicinski direktor Beogradskog maratona. Učesnici ovog javnog okupljanja će moći da dobiju korisne savete o kontroli zdravstvenog stanja, opremi, ishrani i načinu trčanja u prolećnim uslovima, kao i da sa našim trenerima praktično obave zajedničke treninge u odnosu na postojeći nivo fizičke pripremljenosti i trku za koju žele da se pripremaju - Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton (21,1 km) ili maraton (42,2 km) u okviru 31. Beogradskog maratona.

 

Trening je besplatan i mogu da se uključe muškarci i žene, aktivni trkači, rekreativci i početnici stariji od 14 godina.

 

Okupljanje je kod restorana "Like a Shine" (prvi restoran od ulaza na Adu Ciganliju sa makiške strane) od 09.45 do 10 časova. Početak treninga je u 10 časova.


Datum: 30.03.2018. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...