3. Javni trening u sklopu priprema za 31. Beogradski maraton

U subotu 31. marta, u vremenu od 10. 00 do 12.00 časova, na Adi Ciganliji, Beogradski maraton u saradnji sa svojim Trkačko rekreativnim klubom i partnerima organizuje 3. i poslednji javni trening za 31. Beogradski maraton.

 

Treningom će rukovoditi prof. dr Branko Bošković, koordinator rada TRK Beogradski maraton, zajedno sa kolegama iz Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda i prof. dr Goran Rađen iz MediGroup i medicinski direktor Beogradskog maratona. Učesnici ovog javnog okupljanja će moći da dobiju korisne savete o kontroli zdravstvenog stanja, opremi, ishrani i načinu trčanja u prolećnim uslovima, kao i da sa našim trenerima praktično obave zajedničke treninge u odnosu na postojeći nivo fizičke pripremljenosti i trku za koju žele da se pripremaju - Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton (21,1 km) ili maraton (42,2 km) u okviru 31. Beogradskog maratona.

 

Trening je besplatan i mogu da se uključe muškarci i žene, aktivni trkači, rekreativci i početnici stariji od 14 godina.

 

Okupljanje je kod restorana "Like a Shine" (prvi restoran od ulaza na Adu Ciganliju sa makiške strane) od 09.45 do 10 časova. Početak treninga je u 10 časova.


Datum: 30.03.2018.
Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski maraton 2018

POVEZANE VESTI...
+ Kragujevčani željni revanša Zlataru
+ Danko Đunić počasni predsednik VSS
+ Badminton u vrtiću
+ BEG 5K Runway trka na pisti Aerodroma...
+ Medalja za Nemanju Matića

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Beogradski maraton 2011
+ Beogradski maraton 2012
+ Beogradski maraton 2013
+ Beogradski maraton 2014
+ Beogradski maraton 2016
+ Beogradski SuisseGas maraton 2015

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...