x

Održana redovna Izborna Skupština Softbol saveza Srbije

Održana redovna Izborna Skupština Softbol saveza Srbije

Održana je redovna Izborna Skupština softbol saveza Srbije. Za predsednika u novom četvorogodišnjem mandatu izabran je Slobodan Đurić, koji je i do sada obavljao ovu funkciju. On je izabran jednoglasnom odlukom delegata klubova, članova saveza. Izabrani su i članovi Upravnog odbora, a potpredsednik UO biće Ilija Đorđević, uspešni privrednik.

Predstavljeni su i selektori seniorske reprezentacije Milan Đorđević i juniorske i kadetske Jelena Cvetković. Milan Đorđević će predvoditi slou pič i fast pič reprezentaciju na velikom Triple ball Balkanskom takmičenju. Jelena Cvetković će u Pragu u aprilu predvoditi kadetkinje na tradicionalnim kvalifikacijama za World seriju a u julu mesecu juniorsku žensku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Italiji. Skupština je jednoglasno usvojila izveštaj o radu u 2017. godini i dobili su informacije o narednim planovima u 2018. i o takmičenjima koja slede. Zakazano je i juniorsko žensko prvenstvo u fast piču i seniorsko u slou pič disciplini.

- Pred nama je puno posla. Ova godina će nam biti važan pokazatelj za dalje. Očekuje nas puno međunarodnih i domaćih utakmica. Kao i formiranje seniorske reprezentacije, koju sledeće godine očekuje učešće na Evropskom prvenstvu u Češkoj - istakao je Slobodan Đurić, po završetku sednice, pohvalivši i saradnju sa Ministarstvom omladine i sporta.


Datum: 28.03.2018. Autor: Softbol savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...