Školarci iz Vranja i Ade najbolji na Državnom prvenstvu u rukometu

Savez za školski sport Srbije uspešno je sproveo Državno školsko prvenstvo u rukometu za osnovne škole. Finalni turnir održan je u Leskovcu od 13. do 16. marta. Pre početka takmičenja predstavnici Rukometnog Saveza Srbije uručili su po 5 rukometnih lopti, svakoj školi koja se plasirala na republičku završnicu. U konkurenciji dečaka prvo mesto je osvojila OŠ "Branko Radičević" iz Vranja, a u konkurenciji devojčica OŠ "Čeh Karolj" iz Ade.

 

SŠSS je završni turnir organizovao u saradnji sa Savezom za školski sport Leskovca i koordinatorom za Jablanički region Ivanom Cvetanovićem.

 

- Takmičenje je prošlo u najboljem redu, bez ikakvih problema i zamerki. Deca i profesori su bili zadovoljni. Imamo veoma talentovanu decu za rukomet – istakao je Boris Tomić, koji je ispred Saveza za školski sport Srbije bio u Leskovcu.

 

Već u ponedeljak startuje završni turnir Državnog školskog prvenstva u košarci, koje će se igrati u Paraćinu, a završiće se u petak 23. marta. Školarce će na otvaranju pozdraviti predstavnici opštine Paraćin i predsednik Saveza za školski sport, naš nekadašnji proslavljeni odbojkaš Željko Tanasković.

Datum: 18.03.2018. Autor: Ksenija Milošević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...