x

Radnički protiv Beograda i Apatina

Radnički protiv Beograda i Apatina

Kuglaši novosadskog Radničkog igraće u polufinalu Kupa Srbije protiv branioca titule Beograda, dok će se u drugom polufinalu sastati Partizan i beogradski srpskoligaš Paksel Tehnohemija.

U konkurenciji kuglašica, novosadski Radnički sastaće se sa Apitinom, dok će u drugom polufinalu igrati Srem (Ruma) i beogradski Singidunum.

Polufinala se igraju u subotu 31. marta. Na kuglani Alimente u Novom Sadu Radnički i Beograd igraće u 11 časova, a Partizan i Paksel Tehnohemija od 14,30 časova.

Kuglašice će se za prolaz u finale  boriti na kuglani u Vrbasu. Meč Apatin - Radnički je u 11 časova, a Srem i Singidunum igraju od 14,30 časova.

Finale Kupa Srbije je 7. aprila na stazama Funk arene u Bačkoj Topoli. Žensko finale je od 11 časova, a muško od 13,30 časova. Igraće se na svih šest staza.

Titulu u muškoj konkurenciji brani Beograd. Kod kuglašica, branilac tutule novosadska Alimenta se ove godine nije prijavila za kup.

Prošle godine, takođe u Funk areni, Beograd je savladao u finalu Kragujevac, dok je novobečejsko Jedinstvo bilo treće na osnovu boljeg rezultata u čunjevima poraženih polufinalista. Kod kuglašica, Almenta je u finalu bila bolja od Srema, dok je treće mesto pripalo zrenjaninskom Kristalu.

Izvlačenjem parova u kancelariji KSS  rukovodili su Miloš Mitrović, predsednik i Mirko Čukvas član TK KSS. Prisustvovali su i Vojko Pavlović generalni sekretar KSS kao i predstavnici klubova Partizan, Srem, Paksel Tehnohemija i Singidunum.

Datum: 16.03.2018. Autor: Kuglaški savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...