Šampionke uveličale svečanost svojih sugrađanki sa invaliditetom
Praznik – Međunarodni Dan žena – osobe sa invaliditetom našeg Glavnog Grada obeležile su već tradicionalnim sportskim druženjem koje je održano u dvorani SC „ Olimp Zvezdara“ .

Oko 120 naših sugrađana iz svih delova Grada – učenici škola i predškolskih ustanova, članovi niza sportskih udruženja, klubova i organizacija osoba sa invaliditetom, korisnici usluga u ustanovama dečje ,socijalne i zdravstvene zaštite - zajedno sa svojim gostima i prijateljima pokazali su svu radost i lepotu druženja kroz  igru i sportske aktivnosti među kojima su po prvi put imali prilike da se upoznaju i sa disciplinom karlinga, koja tek još uvek nije dovoljno prisutna u našoj sredini.

Prisutni su i na simboličan način podsećeni na značaj ovog Praznika i time što su sve pripadnice nežnijeg pola dobile prigodne poklone a priredbu su svojim prisustvom uveličali i prestavnici organizacija i institucija, a posebno je s oduševljenjem svih pozdravljeno prisustvo uglednih sportistkinja i šampionki, koje svojim uspesima raduju sve nas – Andrea  Arsović je osvajačica niza odličja sa najvećih međunarodnih takmičenja u streljaštvu, i Danijela Jovanović, već drugu godinu najbolja  sportistkinja sa invaliditetom Beograda.

Organizatori ovog izuzetnog događaja bii su Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda i Društv za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara a njeno održavanje pomogla je i omogućio Grad Beograd, - Sekretarijat za sport i omladinu i Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

Datum: 09.03.2018.
Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Jedinstvo dominiralo na Prvenstvu Voj...
+ Sportsko druženje sugrađankama za p...
+ Na evropskim takmičenjima podela 52...
+ Naši u Svetu: Robert Ernješi rekordno
+ Andrea Arsović i Zorana Arunović p...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...