x

Paraf na saradnju VSS i TOS

Paraf na saradnju VSS i TOS
Veslački savez Srbije (VSS) je u petak, 23. februara 2018, na Sajmu turizma zvanično otpočeo saradnju sa Turističkom organizacijom Srbije (TOS). Paraf na Protokol o saradnji između ove dve organizacije stavili su Viktor Nikolić, predsednik Izvršnog odbora VSS, i Marija Labović, v.d. direktora TOS.

Protokol o saradnji Veslačkog saveza Srbije i Turističke organizacije Srbije pomoći će nam da preko najveće i najznačajnije turističke organizacije u našoj zemlji snažno promovišemo predstojeći Svetski kup u Beogradu, koji će na Savskom jezeru biti održan od 1. do 3. juna ove godine. Takođe, TOS će preko svojih informacionih kanala promovisati i sve domaće regate, kao i one međunarodne na kojima učestvuju naši veslači i veslačice. S druge strane mi ćemo nam svim internacionalnim događajima pokušati da kroz razni promotivan materijal što bolje predstavimo turističke potencijale Srbije – kazao je generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije Nebojša Jevremović koji je, pored Viktora Nikolića, prisustvovao potpisivanju Protokala o saradnji sa TOS na Sajmu turizma.

Po njegovim rečima plan je da se u budućnosti saradnja sa TOS i produbi i to na polju pokretanje zajedničke kampanje za promociju veslačke infrastrukture i jezera u našoj zemlji kao idealnog mesta za rekreativno veslanje, pripreme veslačkih ekipa i reprezentacija i organizaciju međunarodnih regata.

Datum: 24.02.2018. Autor: Veslački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...