x

Pojedinačno boks prvenstvo Srbije 2018. ušlo u finalnu fazu

Pojedinačno boks prvenstvo Srbije 2018. ušlo u finalnu fazu

Šampionat Srbije u boksu 2018 (pojedinačno) koje se održava u Jagodini u hali Jassa ušlo je u samu završnicu. Nakon kvalifikacija koje su okupile preko 130 takmičara iz 61 kluba u Srbiji u svim kategorijama, i koje su pokazale da je boks ušao u novu fazu života na našim prostorima, vreme je za najvažnije borbe, one koje donose medalje.


Kvalifikacije (starovale 21. februara) su protekle u izvanrednim borbama i velikoj posećenosti ljubitelja plemenite veštine, preko 1000 gledalaca svakog dana takmičenja.

Organizator šampionata je Bokserski savez Srbije sa generalnim sponzorom kompanijom Telekom Srbije, dok je pokrovitelj grad Jagodina. Finalne borbe kreću 24. februara u 18.30 časova, tv prenos počinje u 19:00 časova na TV Sportklub 3, čime će cela bivša Jugoslavija imati priliku da uživa u borbama najboljih boksera iz Srbije.

Na samom finalu, u kome će Srbija dobiti najbolje boksere u osam težinskih kategorija, očekuje se prepuna hala, a da će medalje zaista imati pravi sjaj govori i činjenica da su svi finalisti imali borbe od četvrtfinala, a neki i od osmine finala. Bokseri su pokazali izuzetnu hrabrost i fizičku pripremljenost, što garantuje atraktivne i velike borbe u samim finalima.

Pored ringa u finalnoj noći boks spektakla u Jagodini sedeće i legende ex YU ringa: Dragomir Vujković, Mirko Puzović, Slobodan Kačar, Milivoje Labudović i Bratislav Ristić. Spektakl će začiniti posebna scenografija, rasveta i scenski efekti posebno pripremljeni za finale.

Nakon Pojedinačnog prvenstva Srbije 2018, najbolje boksere očekuje meč protiv Slovenije koji će biti održan u Lazarevcu 3. marta, nakon čega srpski reprezentativci nastavljaju pripreme za Evropski šampionat u Rumuniji.

Datum: 23.02.2018. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...