Prvotimke Radničkog ugostile veteranke

Rukovodstvo Radničkog 1964 je kao jedan od osnovnih ciljeva u daljem radu označilo saradnju sa bivšim igračima i igračicama iz Kragujevca. Jedna od prvih akcija u tom nizu je revijalna utakmica između prvog tima ženske ekipe i bivših rukometašica, popularnih „Mohitica“ odigrana u sali druge kragujevačke Gimnazije.

-Pre svega je viđena lepa rukometna predstava u kojoj su naše mlade rukometašice imale priliku da odigraju prijateljsku utakmicu protiv veteranki kragujevačkog rukometa koje su u mladosti branile boje nekadašnjih klubova Rk"Kragujevac" Rk"Student" i Rk"Lepenica". Utakmica je protekla u korektnoj atmosferi i takmičarskom duhu i od velikog je značaja treneru Rodoljubu Kurandiću da posle duže pauze i napornog pripremnog perioda proveri i uigra svoje igračice! Akcenat je stavljen na uigravanje novih akcija, a rezultat je bio u drugom planu. Bila je ovo prva u nizu prijateljskih utakmica sa našim nekadašnjim vrhunskim rukometašicama! Svaka utakmica bilo prijateljskog bilo takmičarskog karaktera je od velikog značaja za naše devojčice koje jedino tako mogu steći samopouzdanje i sigurnost u sebe i svoj tim-poručila je Marija Lojpur, sportski direktor ženske ekipe RK Radnički 1964.

Uz konstataciju da ih je poziv obradovao i da bi trebalo organizovati što veći broj ovakvih druženja, jedna od najiskusnijih iz redova bivših igračica Nataša Činč je i dodala:

-Redovne smo učesnice veteranskih turnira i ovakve utakmice nam puno znače, pogotovo što nemamo priliku da češće igramo. Predivan je osećaj i kada nekim svojim iskustvom možemo pomoći ovim devojčicama da steknu Iskustvo i rutinu koja će im biti potrebna u daljem napredovanju. Zahvalne smo na pozivu rukovodstvu Radničkog 1964 inadam se da će ovi susreti prerasti u tradicionalne.

Sledeću pripremnu utakmicu rukometašice Radničkog će odigrati 25. februara protiv ekipe “Jagodina 2”.

Datum: 08.02.2018.
Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Naši sportisti na igrama u Malmeu
+ Zorana Arunović najbolji strelac Beo...
+ Liga zapadne Srbije: Nade ispunile va...
+ Sezona za pamćenje Čongora Baranja...
+ Kujundžić povređen, sezona, možda...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...