x

Wellfit Perfect Match

Wellfit Perfect Match
Posetioci Sajma fitnesa, velnesa i zdravog života biraju idealne fitnes i velnes centar uz idealne ponuđene programe.

BEOGRAD 06. septembar 2011. - Uz konvenciju, "Zvezde Fitnesa" koja je centralni događaj, Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života donosi jedan novitet. Po prvi put u Srbiji ocenjivaće se fitness i velnes centri na takmičenju pod nazivom "Perfect Match".

Wellfit-Perfect-MatchWELLFIT je u skladu sa svojim ciljevima podizanja kulture zdravog života osmislio novi način ocenjivanja centara. Posetioci uz malu pomoć sedme sile biraju takozvani "Perfect Match", to jest idealni centar uz idealne ponuđene programe. Bilo da je reč o samostalnom centru ili delu hotelske i turističke delatnosti, fitnes i velnes centar mora biti kvalitetno projektovan i opremljen, sa osmišjenim i različitim tretmanima, vođen od strane dobro obučenih kadrova, i u stalnom traganju za poboljšanjem i unapređenjem ponude.

"Perfect Match" je manifestacija kojom želimo podići kvalitet fitnes klubova i centara. I dalje se suočavamo sa činjenicom da u vežbanju kaskamo za evropskim prosekom, a broj mesta za vežbanje je direktno povezan upravo sa brojem vežbača. Verujemo da upravo ovakvim događajima možemo podići svest javnosti o potencijalima koji se pred nama nalaze", objašnjava Matija Mladenović, jedan od suorganizatora.

Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života će 17-og i 18-og septembra u Belexpocentru okupiti više od stotinu najboljih kompanija i pojedinaca iz fitnes i velnes industrije: srpske top instruktore, proizvođače opreme za fitness i bodybuilding trening, sportske opreme za vežbanje, uvoznike i distributere dijetalnih proizvoda u ishrani, predstavnike fitnes, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, osiguravajuća društva, web sajtove, medije, ljude sa poslovne, političke i kulturne scene i uopšte sve ljubitelje zdravog života. Misija organizatora sajma - tima mladih, obrazovanih i stručnih ljudi - oblikovati fitnes i velnes scenu, dok je vizija postati nezaobilazno mesto istinskih ljubitelja zdravog života. Ulaz na sajam je slobodan.  
 
Detaljne informacije o WELLFIT-u i vezanim manifestacijama, dostupne su na web stranici wellfit2011.rs.
Datum: 08.09.2011. Autor: Dalibor Marinović

PROČITAJTE JOŠ...