x

Konferencija za medije RSS povodom kvalifikacionih utakmica

 Konferencija za medije RSS povodom kvalifikacionih utakmica

Rukometni savez Srbije organizovao je danas  konferenciju za medije u Kovilovu, kako bi se izneli planovi za dve preostale kvalifikacione utakmice reprezentacije Srbije sa selekcijama Rusije i Bosne i Hercegovine, za Evropsko prvenstvo u Danskoj 2014.

Izjave:

Velimir Marjanović, predsednik Rukometnog saveza Srbije:

    Zahvalio bih se svim kandidatima za selektora, Matiću, Periću i Vranješu, što su iskazali želju da nam pomognu kako bi nastavili sa dobrim kontinuitetom. Zahvalan sam Ljubomiru Vranješu što je odlučio da nam pomogne, i nadam se da ćemo nastaviti saradnju i nakon ovih kvalifikacionih utakmica. Važno je da prođemo u dve naredne utakmice, da sačuvamo ekipu i omogućimo im da nastave da treniraju na najvišem nivou.

Ljubomir Vranješ, selektor muške rukometne reprezentacije Srbije:

    Ponosan sam što sam ovde i što mogu da doprinesem reprezentaciji Srbije u dve preostale utakmice sa selekcijam Rusije u gostima, i Bosnom i Hercegovinom u Nišu. Mislim da imamo dobre šanse, da dobijemo utakmice, zato sam i prihvatio ovaj posao. Vidim mogućnost za pobedu u svim utakmicama, mislim da su igrači spremni, imaćemo dva, tri treninga da se spremimo i da se maksimalno posvetimo utakmicama koje nas očekuju. Bavim se detaljima, zato sam izabrao ove igrače, jer mislima da oni mogu da postignu najbolje.

Momir Ilić, kapiten muške rukometne reprezentacije Srbije:

    Okupili smo se da iz dve preostale utakmice izvučemo maksimum sa novim trenerom. Od nas zavisi i sve je u nasim rukama, a igrači su spremni da daju sve od sebe. Želimo da igramo u Danskoj i potrudićemo se da to i ostvarimo. Trenutno razmišlajmo o Rusiji i koncentrisani smo na tu utakmicu, daćemo sve od sebe i sa novim trenerom želimo mnogo vise da postignemo.Datum: 11.06.2013. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...