x

Batez primio delegacije KSS i KSV

Batez primio delegacije KSS i KSV

Proslavljeni odbojkaš, sekretar za sport i omladinu Vojvodine Vladimir Batez primio  je delegaciju Kuglaškog saveza Srbije i Kuglaškog saveza Vojvodine.

U delegaciji su bili predsednik KSS Uroš Dragojlović, predsednik KSV Radovan Šunjka, generalni sekretar KSS Vojko Pavlović, predsednik TK KSS Miloš Mitrović i predsednik Komisije za informisanje KSS Branimir Vasić.

Batez je u otvorenom i veoma konstruktivnom razgovoru istakao da je primarni cilj Sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine da se što više mladih bavi sportom, da se svim sportistima omoguće najbolji uslovi za treninge i takmičenja i kvalitetni stručni kadrovi. Naglasio je i da u velikoj i trofejnoj porodici  vojvođanskog sporta, kuglanje zauzima istaknutu poziciju po tradiciji i vrhunskim rezultatima, jer je seniorska reprezentacija Srbije i zvanični šampion sveta.

- Vladimir Batez izuzetno dobro poznaje, i što je najvažnije, razume probleme i poteškoće sa kojima se sportski radnici i funcioneri svakodnevno  suočavaju– istakao je  Uroš Dragojlović, predsednik KSS.-  Obavestili smo ga o našim aktivnostima i planovima i dobili veoma korisne sugestije i informacije. Sekretarijat za sport i omladinu Vojvodine ima dobre programe, mnogo ulaže u stvaranje i školovanje trenerskog kadra u svim sportovima, u razvoj sporta među mladima, ali i u infrastrukturu tako da se će pomoći i izgradnju kuglane u Novom Bečeju što nas posebno raduje. Zahvaljujemo se Vladimiru Batezu na dosadašnjoj podršci kuglaškom sprtu, koji je prošle godine od ukupno 15 zlatnih medalja sa šampionata sveta u svim sportovima, Srbiji doneo čak sedam i bio, sa ukupno 14 trofeja, naš najuspešniji sport!

Dragojlović i Šunjka uručili su prigodne suvenire Vladimiru Batezu, simbole kuglaškog sprta, čunj i originalnu kuglu sa kojom se igra na šampionatima sveta.

Datum: 09.12.2017. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...