x

Andrea i Andrej oduševili fanove na otvorenom treningu

Andrea i Andrej oduševili fanove na otvorenom treningu

Adidas je na Adi Ciganliji priredio nesvakidašnji trening za sve ljubitelje sporta i zabave - COOL trening sa Andreom Lekić i Andrejem Maričićem. Svi oni koji su poželeli da odmere snage sa poznatim sportistima i iz prve ruke nauče neke od atraktivnih rukometnih poteza, bili su deo COOL ekipe koja se dobro zabavila na ovom, ekskluzivnom, treningu.

Kapiten ženske rukometne reprezentacije i popularni voditelj pokazali su koliko su COOL jer su tokom višečasovnog druženja trenirali sa fanovima, delili im sportske savete i pokazivali rukometne finte.

"Cool trening bio je sjajna prilika da se, pre svega, dobro zabavimo jer nemamo često priliku da se na ovaj način družimo sa fanovima. Zahvaljujući adidasu, danas smo oformili jednu COOL ekipu, održali zanimljiv trening i savetovali sve koji su nam se pridružili kako da se pravilno bave sportom" rekla je Andrea Lekić koja je u nedavno završenoj sezoni sa mađarskim Đerom osvojila Ligu šampiona.

Andrea i Andrej su nedavno učestvovali u sličnom druženju sa fanovima u adidas monobrend radnji u TC Delta City, kada su sportistkinja i voditelj predstavili kupcima sve prednosti revolucionarne climacool patike za trčanje, fotografisali se sa njima i davali im savete.Datum: 06.06.2013. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...