x

Beograd protiv pobednika meča Jedinstvo - Dunav u Kupu Srbije

Beograd protiv pobednika meča Jedinstvo - Dunav u Kupu Srbije

Branioci titule, kuglaši Beograda u četvrtfinalu Kupa Srbije igraće protiv  pobednika meča između Jedinstva (Novi Bečej)  i Dunava (Bačka Palanka) 23. decembra u 16 časova na kuglani Alimenta u Novom Sadu odlučeno je žrebom u prostorijama Kuglaškog saveza Srbije u Beogradu.

U ostalim mečevima, takođe 23. decembra, sastaće se – kuglana Alimenta u 12, 00: Paksel Tehnohemija (Beograd) - pobednik meča Jadran (Golubinci) i Spartak 024 (Subotica), kuglana u Vrbasu u 12,00: Crvena zvezda - pobednik meča Slavia (Kovačica) i Radnički (Novi Sad) i kuglana u Vrbasu u 16,00: pobednik meča Vojvodina (Novi Sad) i Apatin – Partizan.

Predkolo, u kome će se sastati Jadran – Spartak 024, Jedinstvo - Dunav, Slavia - Radnički i Vojvodina – Apatin, odigraće se 16. decembra.

Polufinale je 31. marta iduće godine a finale 7. aprila 2018.

U ženskoj konkurenciji prijavile su se samo četiri ekipe Singidunum (Beograd), Apatin, Radnički (Novi Sad) i Srem (Ruma) i  direktno će  igrati polufinale. Parovi polufinala u obe konkurencije će se naknadno žrebani.

Prošle sezone Kup Srbije osvojili su kuglaši Beograda i kuglašice novosadske Alimente.

Izvlačenju parova rukovodio je Miloš Mitrović predsednik TK KSS a prisustvovali su član TK KSS Mirko Čukvas, predsednik KS Beograda i prvotimac Partizana Novak Obradović, reprezentativac Crvene zvezde Bojan Kličarić i generalni sekretar KSS Vojko Pavlović.


Datum: 22.11.2017. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...