Obradović prvi, Rogić drugi, Šakić treći u Skoplju

Kuglaš Partizana i predsednik Kuglaškog saveza Beograda Novak Obradović pobedio je na međunarodnom turniru  „13. novembar“ u čast Dana oslobođenja Skoplja sa 553 čunja (190 u „čišenju“). Drugo mesto sa istim rezultatom, ali slabijim „čišćenjem“ (189) pripalo je domaćem kuglašu Mladenu Donkovskom, dok je treći bio takođe makedonski kuglaš Goce Čipiškov sa 550 čunjeva.

Iskusni Beograđanin Petar Knežević  zauzeo je sedmo mesto sa 535 čunjeva. Mladi  Borisilav Bajić (Partizan) osvojio je deveto metso sa 529 čunjeva („čišćenje“ 188) a njegov otac Vladimir Bajić (Jadran, Golubinci)  deseto takođe  sa 529 čunjeva („čišćenje“ 164).

Na turniru je učestvovala i mlada selekcija Beograda  u okviru programa razvoja kuglanja među omladinom  koji Kuglaški savez Beograda  sprovodi uz veliku podršku  Sekretarijata za sport i omladinu Beograda. Borislav Rogić (Tehnohemija, Beograd) je zauzeo drugo mesto sa 536 čunjeva, tri manje od pobednika Makedonca Jovice Blaževskog (539). Kadet šampiona Beograda Mateja Šakić osvojio je treće mesto sa 526 čunjeva. Prvotimac Crvene zvezde Pavle Stojanović je bio peti sa 515, čunjeva, Igor Štikovac (Beograd)  sedmi sa 502 čunja, a Mladen Popović (Tehnohemija)  deseti sa 497 čunjeva. Učestvalo je blizu 30 kuglaša.

- Mladi kuglaši Beograda redovno učestvuju na ovom turniru koji je dobra prilika da stiču iskustvo. I ove godine su se  predstavili u dobrom svetlu osvojivši dve medalje. Zahvaljujemo se našim domaćinima na gostoprimstvu i čestitamo na uspešnoj organizaciji – istakao je Novak Obradović predsednik KS Beograda.

Prošle godine  pobedio je mladi kuglaš Partizana Petar Janković sa 558 čunjeva. Drugo mesto pripalo je Mateji Šakiću sa 541 čunjem.


Datum: 14.11.2017.
Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Milić i Sudimčeva sačuvali titule...
+ Srpskim nadama još tri medalje u Njitri
+ Naši u Svetu: Vlajkov rekordno, Nojm...
+ Novi trijumfi Milutina Stefanovića u...
+ Dva zlata za Srbiju na startu mitinga...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...